Για την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών της από το Α έως το Ω, η εταιρεία assiourasbros συνεργάζεται με μια ομάδα ανθρώπων που τους διακρίνει η τεράστια εμπειρία και ο επαγγελματισμός.

Σχεδιαστές, στατικοί μηχανικοί και ένα εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό συνεργάζονται άψογα με μια κοινή αποστολή: το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή να υπερβαίνει τις προσδοκίες του πελάτη μας.

Επικοινωνία

Ενδιαφέρεστε για μια ξύλινη κατασκευή κορυφαίας ποιότητας; Επιθυμείτε κάποια ανακατασκευή ή συντήρηση στο χώρο σας; Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση.

Αυτοψία

Ο τεχνικός μας επισκέπτεται το χώρο σας, τον αποτυπώνει και τον φωτογραφίζει. Παράλληλα, δίνει λύσεις και συμβουλές τόσο για το αισθητικό και το λειτουργικό, όσο και για το οικονομικό κομμάτι της κατασκευής.

Σχεδιασμός

Η συνεργασία σχεδιαστών και στατικών μηχανικών μάς δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε με υπευθυνότητα τη βέλτιστη από αισθητικής και ασφαλέστερη από στατικής πλευράς πρόταση.

Προκατασκευή

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, αναπτύσσουμε μεθόδους ώστε η προκατασκευή να αποτελεί την κύρια εργασία. Αυτή γίνεται στις εγκαταστάσεις μας, μειώνοντας έτσι το τελικό κοστολόγιο, αλλά και την όχληση στον τόπο του έργου.

Μεταφορά

Φροντίζουμε για την αποστολή των προκατασκευασμένων στοιχείων και των υλικών μέσα σε κατάλληλες συσκευασίες προστασίας, είτε πρόκειται για οδικές είτε για θαλάσσιες μεταφορές.

Τοποθέτηση

Τα συνεργεία τοποθέτησης αποτελούνται από εξειδικευμένο, άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Με υπεθυνότητα και σεβασμό στο χώρο σας, εφαρμόζουμε τα τελικά σχέδια εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος.

Αποπεράτωση

Με την παράδοση κάθε έργου, δίνεται φάκελος με αντίγραφα σχεδίων, πληροφορίες για την ξυλεία, την επεξεργασία, τη βαφή και τη συντήρηση της κατασκευής. Κάθε έργο μας συνοδεύεται από εγγύηση καλής εκτέλεσης.

Συντήρηση

Ακόμα και μετά την αποπεράτωση κάθε έργου, παραμένουμε δίπλα σας. Ελέγχουμε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα την κατασκευή και προβαίνουμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του σε βάθος χρόνου.