Αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης HF-30

Συστήματα σκίασης
Horizontal system
ELECTRIC OR MANUAL CONTROL SYSTEM


Το αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης HF-30 αποτελεί μια εντυπωσιακή εξέλιξη στον τομέα του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Αυτή η λύση σκίασης δημιουργεί μια αρμονική ισορροπία μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας, ενισχύοντας το συνολικό σχεδιασμό και την απόδοση του κτηρίου.

Απαράμιλλη σχεδιαστική σύνθεση

Τα αναδιπλούμενα πλαίσια οριζόντιας κίνησης αποτελούν απόδειξη της άψογης ενσωμάτωσης της αισθητικής και της πρακτικότητας. Αναβαθμίζουν την ιδέα του ενιαίου σχεδιασμού της πρόσοψης, συνδυάζοντας εύκολα τη διαπερατότητα και την ηλιοπροστασία, προσφέροντας έναν εκπληκτικό συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η πρόσοψη του κτιρίου ζωντανεύει. Συγκεκριμένα, αναδιπλώνεται ένα οριζόντιο σχήμα “V” το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον. Επιπλέον, εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα ακόμη και κατά τη δράση ισχυρών ανέμων. Ακριβώς όπως ένα στέγαστρο, το HF-30 παρέχει αποτελεσματική προστασία από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Με τον ίδιο τρόπο δημιουργεί χώρους που συνδυάζουν αρμονικά το εσωτερικό και το εξωτερικό περιβάλλον.

assiourasbros showroom showcase, vertical folding shading panel and vertical eucalyptus poles
Ασυναγώνιστη απόδοση και ευελιξία

Το αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης HF-30 είναι η επιτομή της μηχανικής ακριβείας που εξασφαλίζει ένα συνεπίπεδο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλες τις εξωτερικές όψεις κτηρίων. Η προηγμένη τεχνολογία που είναι υπεύθυνη για την ομαλή κίνηση και τοποθέτηση των πλαισίων παραμένει διακριτικά κρυμμένη, διατηρώντας τις καθαρές γραμμές και την ξεκάθαρη αισθητική της πρόσοψης του κτιρίου.

Χαρακτηριστικά
  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής: Κάθε ζεύγος φύλλων είναι συνδεδεμένο με ακρίβεια με ειδικούς μεντεσέδες. Έτσι απολαμβένετε ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία, ακόμη και με συχνή χρήση.
  • Αυτοματοποίηση: Δύο μηχανοκίνητα φύλλα κουφωμάτων, που μπορείτε να τα ελέγχετε με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.
  • Πρώτα η ασφάλεια: Οι ενσωματωμένοι μηχανισμοί προστασίας από πτώση παρέχουν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.
  • Υπεροχή υλικού: Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρώσεων, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων προφίλ αλουμινίου, ξύλου και άλλα.
  • Κομψές ράγες οδηγού: Οι ανοδιωμένες ράγες οδήγησης από αλουμίνιο, διαθέσιμες σε E6/EV1 (ασημί) ή E6/EV6 (μαύρο), συμπληρώνουν τέλεια τον συνολικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα παρέχουν σταθερότητα και ανθεκτικότητα.
  • Αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια: Το σύστημα διαθέτει ένα αξιόπιστο σύστημα αντιστάθμισης και απελευθέρωσης. Τα πτυσσόμενα φύλλα μας μπορούν να μείνουν κλειδωμένα με ασφάλεια στην κλειστή θέση. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύετε το χώρο σας από ανεπιθύμητη πρόσβαση.
  • Ηλεκτρικό μοτέρ 24 volt
Ral της επιλογής σας

Μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα folding με χρώματα RAL : Στο επίκεντρο της δέσμευσής μας είναι να παρέχουμε μια πλήρως εξατομικευμένη λύση σκίασης. Συνεπώς έχετε την ελευθερία επιλογής του ιδανικού χρώματος RAL το οποίο είναι σε πλήρη αρμονία με τα μεταλλικά σας πλαίσια.

color_sample

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξαιρετικές μας λύσεις και για την προγραμματισμό μιας ατομικής συνάντησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξυλεία κατάλληλη για αναδιπλούμενο σύστημα PRE-70