Αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης PRE-60

Συστήματα σκίασης

Το αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης Pre-60 είναι κατάλληλo για μεγαλύτερα συστήματα συρόμενου-αναδιπλούμενου σκίαστρου σε έργα υψηλών προδιαγραφών και κατασκευές κατοικιών, χειροκίνητα και αυτοματοποιημένα, σε θέση V ή παράλληλα με την πρόσοψη. Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα προσφέρει μια ευέλικτη και καινοτόμο προσέγγιση στη σκίαση, παρέχοντας τόσο λειτουργικότητα όσο και αισθητική ελκυστικότητα σε οικιστικούς και εμπορικούς χώρους.

Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή

Κατασκευασμένο με απόλυτη ακρίβεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, το αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης Pre-60 εγγυάται ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Η στιβαρή κατασκευή του εξασφαλίζει ότι μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Έτσι, διατηρεί τη λειτουργικότητα και την ομορφιά του ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επιλέγοντας το Pre-60, επενδύετε σε ένα σύστημα σκίασης που παρέχει μακροπρόθεσμη αξία και ασφάλεια.

Με το πτυσσόμενο σύστημα σκίασης Pre-60, έχετε πλήρη έλεγχο της ποσότητας ηλιακής ακτινοβολίας και θερμότητας που εισέρχεται στο χώρο σας. Ρυθμίζοντας τα πτυσσόμενα πάνελ, μπορείτε να ρυθμίζετε το επίπεδο του φυσικού φωτός. Έτσι, μειώνεται η αντανάκλαση και διατηρείται μια ευχάριστη εσωτερική θερμοκρασία. Αυτό το επίπεδο ελέγχου συμβάλλει στην ενεργειακή απόδοση, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για υπερβολικό κλιματισμό ή θέρμανση. Ως εκ τούτου, μειώνεται τελικά η κατανάλωση ενέργειας και το κόστος της.

Χαρακτηριστικά
  • Σύστημα μεγάλου πλαισίου βάθους 60mm για μεγάλη σταθερότητα.
  • Κάθετη ή οριζόντια διάταξη.
  • Πλήρωση με ξυλεία της επιλογής σας.
  • Ενσωματωμένοι μεντεσέδες στο πλαίσιο
  • Δυνατότητα μεγάλων διαστάσεων
Ral της επιλογής σας

Eπιλέξτε το χρώμα RAL που ταιριάζει στα μεταλλικά πλαίσια. Έτσι εξασφαλίζετε ένα πλήρως εξατομικευμένο σύστημα σκίασης.

color_sample