YOUNG COLLECTION

Εσωτερικά δάπεδα

Όλα τα δάπεδα της “YOUNG COLLECTION PARQUET” κατασκευάζονται από τη γερμανική εταιρεία MEISTER και ονομάζονται “Longlife” επειδή οι ειδικές τεχνικές τους ιδιότητες τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικά.

Πλεονεκτήματα

Σε αντίθεση με τα συμβατικά παρκέ, τα προϊόντα της συλλογής αυτής είναι σε μεγάλο βαθμό ανθεκτικά στην πίεση. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι το εξαιρετικά ανθεκτικό και σταθερό μεσαίο στρώμα από HDF (ινοσανίδα υψηλής πυκνότητας). Αυτό διασφαλίζει ότι τα αντικείμενα που πέφτουν, οι άνθρωποι που περπατούν σε ψηλά τακούνια ή άλλες μηχανικές δυνάμεις έχουν σημαντικά λιγότερες ζημιές από ότι σε συμβατικά παρκέ δάπεδα.

Είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς μεταφέρει τη θερμότητα στην επιφάνεια γρήγορα χωρίς να υπάρχει μεγάλη απώλεια ενέργειας. Ο λόγος είναι ο εξής: σε αντίθεση με τις συμβατικές σανίδες παρκέ, το μεσαίο στρώμα της σανίδας (HDV) περιέχει μηδαμινά κενά αέρος. Αυτό έχει σας αποτέλεσμα η θερμότητα να πηγαίνει κατευθείαν στο χώρο. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι μειώνεται το κόστος θέρμανσης.

Τα δάπεδα της “YOUNG COLLECTION PARQUET” είναι εύκολα, γρήγορα και ασφαλή στην εγκατάσταση. Επιπλέον η εφαρμογή είναι πάντα πολύ ακριβής. Αυτό διασφαλίζεται από έξυπνα, πατενταρισμένα συστήματα κλικ. Έτσι, διασφαλίζεται ότι μετά την εγκατάσταση οι σανίδες παραμένουν σταθερές. Επιπλέον δεν μπορεί να τις διαπεράσει κανένα ίχνος υγρού ή βρωμιάς.

Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από πραγματικό ξύλο δρυός, επομένως είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν. Μπορεί βέβαια να είναι φυσικό, αλλά εξακολουθεί να προστατεύεται σωστά καθώς τα προϊόντα προστατεύονται με τον κατάλληλο τρόπο πριν φύγουν ακόμη και από το εργοστάσιο.

Το παρκέ δάπεδο δεν φαίνεται μόνο ελκυστικό, είναι εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί, καθιστώντας το ιδιαίτερα υγιεινό. Επιπλέον, ως φυσικό προϊόν, το ξύλο ρυθμίζει την υγρασία και βοηθά στη δημιουργία ενός ιδανικού κλίματος δωματίου.

Φινίρισμα

Η επιφάνειά τους είναι εμποτισμένη είτε με φυσικό λάδι, είτε με βερνίκι (λακαριστό). Όλοι οι τύποι εμποτισμού έχουν ένα κοινό: διασφαλίζουν μια ιδιαίτερα προστατευτική επιφάνεια.

Βερνίκι

Το φινίρισμα με βερνίκι (λακαριστό) είναι μια διαδικασία κατά την οποία το παρκέ γίνεται ιδιαίτερα ανθεκτικό. Επιπλέον η συντήρησή του γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Το ακρυλικό βερνίκι είναι οικολογικό (δεν περιέχει φορμαλδεΰδη).

Το λακάρισμα διατίθεται σε τρεις υφές: γυαλιστερό, λακαρισμένο και ματ. Τα λακαρισμένα δάπεδα έχουν μια κομψή ελαφρώς γυαλισμένη επιφάνεια. Το γυαλιστερό βερνίκι φαίνεται εξαιρετικά πολυτελές. Το ματ από την άλλη αναδεικνύει το ξύλο, δίνοντάς του μια φυσική, ζεστή εμφάνιση.

Φυσικό λάδι

Τα φυσικά έλαια και κεριά αποτελούν τη βάση για τα longlife δάπεδα της συλλογής YOUNG COLLECTION PARQUET. Το λάδι διεισδύει βαθιά στο ξύλο και σχηματίζει μια προστατευτική επιφάνεια η οποία όμως μπορεί και “αναπνέει”. Αυτό το φινίρισμα δημιουργεί μια φυσική εμφάνιση με διακριτική λάμψη. Δίνεται έμφαση στα “νερά” του ξύλου καθώς και στη δομή. Ρυθμίζει την υγρασία και διασφαλίζει ένα υγιεινό κλίμα στο χώρο. Αν τα δάπεδα τοποθετηθούν σε επαγγελματικό χώρο πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία εμποτισμού με λάδι. Σε άλλες περιπτώσεις, για τη συντήρηση του παρκέ αρκεί ένα γυάλισμα, το οποίο δίνει στο δάπεδο φυσική λάμψη και εξασφαλίζει την αντοχή του.

Grading

Harmonious

Η ποιότητα HARMONIOUS προσδίδει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Τα δάπεδα έχουν ήρεμη εμφάνιση, καθώς και ισορροπημένη και φυσική ποικιλία αποχρώσεων. Μπορεί να εμφανίσουν μερικούς πολύ μικρούς ρόζους και καφέ ξύλο.

Lively

Τα δάπεδα σε LIVELY ποιότητα έχουν επιφάνειες με έντονα χρώματα και δομές, που τονίζουν τον φυσικό χαρακτήρα του ξύλου. Οι υγιείς γεμάτη ρόζοι και το καφέ ξύλο αποτελούν μέρος της συνολικής ζωντανής εικόνας. Οι ρόζοι γεμίζουν επαγγελματικά. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν μικρές ρωγμές και ρόζοι που δεν μπορούν να γεμίσουν.

Vital

Το πραγματικό ξύλο με μια ξεχωριστή ποικιλία αποχρώσεων και δομών παρέχει τη βάση για την ποιότητα VITAL. Μεγαλύτεροι ρόζοι και περιστασιακές ρωγμές ενισχύουν τη συνολική ζωντανή εμφάνιση. Δεν υπάρχει sapwood σε αυτήν την ποιότητα. Οι ραγισμένοι ρόζοι και οι ρωγμές γεμίζουν επαγγελματικά. Μικρές ρωγμές που δεν μπορούν να γεμιστούν και ρόζοι μπορεί να εμφανιστούν.

Rustic

Στην ποιότητα RUSTIC, κάνουν την εμφάνισή τους σκόπιμα επιφάνειες με έντονα χρώματα και δομές, που τονίζουν τον φυσικό χαρακτήρα του ξύλου. Οι μεγαλύτεροι ρόζοι, οι περιστασιακές ρωγμές και το sapwood είναι μέρος της συνολικής ρουστίκ εμφάνισης. Οι ραγισμένοι ρόζοι και οι ρωγμές γεμίζουν επαγγελματικά. Μικρές ρωγμές που δεν μπορούν να γεμίσουν και μπορεί να εμφανιστούν κόμβοι.

Σχέδια σανίδων

Σανίδα

Tρισάνιδο

Ψαροκόκαλο

Διαθέσιμες διαστάσεις

PS 300 MATT LACQUERER

PD 200 NATURALLY OILED

MATT LACQUERED

PD 450 MATT LACQUERED

AF NATURALLY OILED

PC 200   NATURALLY OILED

LACQUERED

(L) 1187mm X (W) 142mm X (T) 13mm

(L) 2200mm X (W) 180mm X (T) 13mm

(L) 2200mm X (W) 180mm X (T) 13mm

(L) 2400mm X (W) 255mm X (T) 13mm

(L) 2200mm X (W)195mm X (T)14mm

(L) 2400mm X (W) 200mm X (T) 13mm

(L) 2400mm X (W) 200mm X (T) 13mm

Εγγυημένη

ποιότητα

Τα δάπεδα της συλλογής YOUNG COLLECTION κατασκευάζονται στη Γερμανία από 100% φυσική ξυλεία αειφόρου ανάπτυξης. Φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καθώς επίσης και εγγύηση 30 ετών για οικιστική χρήση.

Young Collection

Επιλέξτε το κατάλληλο ξύλινο δάπεδο για το χώρο σας μέσα από την ευρεία γκάμα που σας προσφέρει η συλλογή.

Σχετικά προϊόντα

Engineered Residential Collection

Aged Engineered &
Solid Collection