Βάσεις δαπέδων
Minibalance

Bάσεις δαπέδων
BALANCE SELF-
LEVELLING HEAD
3 PRODUCTS
H 25 ÷ 50 mm
FOR TILE FLOORS &
DECKING
CAPACITY UP
TO 400 kg/pc
MINIMUM HEIGHT
βάσεις δαπέδων Minibalance

Η βάσεις δαπέδων Minibalance, της ιταλικής εταιρείας Impertek, προκύπτουν από την καινοτόμο δύναμη της Balance και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της PRIMEUP. Συγκεκριμένα είναι η χαμηλότερη αυτοεπιπεδούμενη βάση.

Η MiniBalance είναι το ρυθμιζόμενο στήριγμα με ενσωματωμένη αυτοεπιπεδούμενη κεφαλή. To ύψος της είναι μόλις 25 mm και μπορεί να φτάσει μέχρι 50 mm χάρη σε ένα ρυθμιζόμενο Ring Nut και δύο προεκτάσεις. Χάρη στην αυτοεπιπεδούμενη κεφαλή, η MiniBalance διορθώνει αυτόματα την κλίση της επιφάνειας τοποθέτησης έως και 5%. Ταυτόχρονα το antishock rubber παρέχει μεγαλύτερη απορρόφηση θορύβου.

Περιστρέφοντας το παξιμάδι δακτυλίου, είναι δυνατή η ρύθμιση του στηρίγματος σε 3 διαφορετικά ύψη. Συγκεκριμένα κάθε βήμα αυξάνει το στήριγμα κατά 5 mm, φτάνοντας συνολικά τα 40 mm.


Στη Minibalance μπορείτε να τοποθετήσετε έως και 2 προεκτάσεις προκειμένου να επιτύχετε το μέγιστο ύψος των 50 mm. Συγκεκριμένα με το παξιμάδι δακτυλίου στο τρίτο βήμα και με χρήση των δύο προεκτάσεων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βάσεις δαπέδων MiniBalance τόσο για ξύλινα deck, όσο και για πέτρινα ή κεραμικά δάπεδα. Ομοίως είναι συμβατό με τους διορθωτές κλίσης EasyFlat για την περαιτέρω αύξηση της προσαρμογής της κλίσης της επιφάνειας εγκατάστασης.

Τα τρία διαφορετικά μοντέλα MiniBalance είναι ξεχωριστά χάρη στην προέκταση (extension) κάτω από τη βάση. Το MB001 δεν περιέχει προέκταση, το MB002 διαθέτει μία προέκταση ενώ το MB003 δύο προεκτάσεις.

Minibalance Supports

⌀ 120
⌀ 150
ΜΒ201
25÷40
PB2055
EXTENSION
MB202
25÷45
ΜΒ202
25÷50