Βάσεις δαπέδων Minimart

Bάσεις δαπέδων
3 PRODUCTS
H 22 ÷ 40
FOR TILE FLOORS &
DECKING
CAPACITY UP
TO 400 KG/PC
MINIMUM HEIGHT
βάσεις δαπέδων Minimart

Οι βάσεις δαπέδων Minimart, της ιταλικής εταιρείας Impertek, είναι δύο ιδιαίτερα χαμηλά στηρίγματα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε με ή χωρίς συγκεκριμένη κεφαλή και με εύρος μεταξύ 22 και 30mm ή μεταξύ 28 και 37 mm.

Από το 2008, οι βάσεις δαπέδων Minimart αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ σταθερών και ρυθμιζόμενων στηριγμάτων. Όπως και οι βάσεις deck Prime Up διαθέτουν βάση διαμέτρου 150mm στην οποία βιδώνετε την κεφαλή. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο προϊόντα με τις ελάχιστες διαστάσεις, που εξασφαλίζουν συνολικό εύρος 15mm, εύκολα και γρήγορα (περιστρέφοντας απλά την ρυθμιζόμενη κεφαλή). Αυτό ισχύει ακόμα κι αν έχετε ήδη τοποθετήσει μέρος του δαπέδου, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε κλειδιά ή άλλα εργαλεία.

βάσεις δαπέδων Minimart
βάσεις δαπέδων Minimart

Όπως και τα άλλα προϊόντα της ίδιας οικογένειας, η MiniMart χρησιμοποιεί ένα σύστημα εναλλάξιμων κεφαλών που μπορούν να περιστραφούν ελεύθερα μόλις τα τοποθετήσουμε στη θέση τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ρυθμίζουμε το ύψος, ακόμη και όταν έχουμε ήδη τοποθετήσει μέρος των πλακιδίων. Είναι αξιοσημείωτο ότι όλοι οι τύποι στηριγμάτων MiniMart έχουν εγγύηση για να φέρουν συγκεντρωμένα φορτία 400 kg το καθένα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ
  2. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΔΑΠΕΔΑ
  3. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕIΤΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΓΙΑ DECK & ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ MART
Βάσεις δαπέδων Minimart

Τα δύο διαφορετικά μοντέλα MiniMart ξεχωρίζουν για το ύψος τους (h) και το εύρος τους. Συγκεκριμένα: MN1 από 22 έως 30 mm και MN2 από 28 έως 37 mm. Η διάμετρος της άνω βάσης (d1) στην οποία εφαρμόζουμε την κεφαλή και η διάμετρος της κάτω βάσης (d2) είναι 150 mm και για τα δύο μοντέλα. Στην έκδοση χωρίς κεφαλή, οι κωδικοί των δύο προϊόντων είναι MNST1 και MNST2.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

  1. ΠΛΑΚΑ ΔΑΠΕΔΟΣΤΡΩΣΗΣ
  2. LEVELLERS
  3. ΒΑΣΗ MINIMART
  4. ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ
  5. ΠΛΑΚΑ

Βάσεις δαπέδων Minimart

⌀ 150
⌀ 150
MN201
22÷30
MN202
28÷40