ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ & DECK ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Η εταιρεία assiourasbros , ολοκληρωσε με απόλυτη επιτυχία , την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων και  deck σε εξοχική κατοικία στην Πελοπόννησο. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο τόσο από άποψη μεγέθους, καθώς η κάλυψη  των  επιφανειών  ξεπέρασε τα 600 τετραγωνικά μέτρα ξυλείας Iroko , όσο και από άποψη τεχνικών προδιαγραφών . Σήμερα, οκτώ  μήνες μετά μετά την ολοκληρωση του έργου , το deck δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά , παρόλη την πλήρη έκθεση στις καιρικές συνθήκες. Στο εν λόγω έργο επετεύχθη πλήρως η εναρμόνιση με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, προάγοντας ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

DECK-IROKO
DECK-IROKO

COCO-MAT ATHENS JUMELLE

Η assiourasbros, εβαλε την υπογραφή της στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου COCO-MAT ATHENS JUMELLE. Η αρχιτεκτονική μελέτη εφαρμόζει ένα κοινό λεξιλόγιο, σήμα κατατεθέν της COCO-MAT,  με συρόμενα πλαίσια σκίασης , των οποίων η assiourasbros ανέλαβε την προμήθεια και τοποθέτηση. Ξεχωριστή πινελιά αποτελεί και η κατασκευή του καταρράκτη. Η ξυλεία κέδρου προσδίδει στην κατασκευή άψογο αισθητικό αποτέλεσμα λόγω του ήπιου χρωματισμού της, ενώ παράλληλα ενισχύει την αντοχή της κατασκευής , εξαιτίας της ανθεκτικότητας στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

FACCADE-SLIDING-PANNELS-WESTERN-RED-CEDAR
FACADE-SLIDING -PANELS-WESTERN-RED-CEDAR
WESTERN-RED-CEDAR-SINGLES

PERGOLA ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας της με την ISV , η assiourasbros ανέλαβε την προμήθεια και τοποθέτηση pergolas σε κατοικία στο ταχυτατα αναπτυσσόμενο νησί της Πάρου. Ένα έργο μεγάλης εμβέλειας , αυξημένων τεχνικών απαιτήσεων καθώς το δίπολο παραδοσιακό- σύγχρονο έπρεπε να βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση . Φωτογραφίες George Labropoulos , Ιωάννα Νικολαρέιζη

PERGOLA
PERGOLA