Η ξυλεία Ευκαλύπτου
ως βασική ξυλεία δομής πέργκολας.

Σας παρουσιάζουμε την ξυλεία Ευκαλύπτου ως βασική ξυλεία δομής πέργκολας. Έχουμε υπό κατασκευή δύο έργα τα οποία ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε όταν ολοκληρωθούν! Στα συγκεκριμένα έργα υπάρχουν δοκοί που φτάνουν σε μήκος μέχρι και τα 12 μέτρα. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ο ευκάλυπτος, ως βασική ξυλεία δομής των περγκολών, προσδίδει ανθεκτικότητα και μακροζωία στις κατασκευές. Η ξυλεία είναι επεξεργασμένη με Tanalith-E για χρήση σε εξωτερικούς χώρους με μοναδική αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τις κλιματικές μεταβολές.

Η ξυλεία Ευκαλύπτου δεν αποτελεί μόνο λειτουργικό κομμάτι της κατασκευής, αλλά είναι και ένα στοιχείο που προσδίδει φυσική ομορφιά στο χώρο. Τα χαρακτηριστικά χρώματα και η υφή του Ευκαλύπτου δημιουργούν ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την προσήλωσή μας στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακού σχεδιασμού. Προτείνουμε την ξυλεία Ευκαλύπτου σαν μια μοναδική λύση για πέργκολες που ξεχωρίζουν και προσδίδουν ένα μοναδικό χαρακτήρα στο έργο σας. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τα δύο αυτά εντυπωσιακά έργα μας όταν ολοκληρωθούν.