Νέες πέργκολες στη Μύκονο

Η εταιρεία μας με χαρά ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός νέου και εντυπωσιακού έργου στη Μύκονο. Έχουμε αναλάβει την προμήθεια και κατασκευή έξι περγκολών, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό σκίασης και αισθητικής στον χώρο.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του έργου αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της εμπειρίας και της επαγγελματικής αρτιότητας της assiourasbros. Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε πέργκολες εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας πάντα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στους πελάτες μας.

Το έργο περιλάμβανε την προμήθεια και τοποθέτηση έξι περγκολών κατασκευασμένων από επικολλητή ξυλεία Premium Pine. Η επιλογή αυτή προσέδωσε μια φυσική και ζεστή αισθητική στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ομορφιάς και άνεσης.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των περγκολών ήταν η χρήση bamboo tonkin για τη σκίαση. Τα προσεκτικά επιλεγμένα καλάμια Bamboo πρόσφεραν μια φυσική σκίαση και δημιούργησαν έναν χώρο χαλάρωσης.

Η ολοκλήρωση αυτού του εντυπωσιακού έργου στη Μύκονο αναδεικνύει τη δέσμευσή μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών μας. Με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και την αισθητική, συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε χώρους με εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του έργου και συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπέροχους χώρους και εμπειρίες για τους πελάτες μας.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να ξεκινήσουμε το δικό σας μοναδικό έργο!

Έργο: Ιδιωτική κατοικία στη Μύκονο

Αρχιτεκτονικό γραφείο: CADENA DESIGN GROUP

Τοποθεσία: Φωκός, Μύκονος

Υλικά που χρησιμοποιήθηκαν

επικολλητό πεύκο

Laminated Premium Pine

Bamboo Tonkin