Νέες πέργκολες στη Σκιάθο

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώσαμε την κατασκευή δύο νέων περγκολών σε ιδιωτική κατοικία στη Σκιάθο. Οι πέργκολες έφεραν μεταλλικό σκελετό τον οποίο επενδύσαμε με ξυλεία Premium Pine. Πρόκειται για την πέργκολα ξενώνα και την πέργκολα parking.

Η πέργκολα Parking, με συνολική επιφάνεια 69,50 τετραγωνικών μέτρων, επενδύθηκε με ξυλεία premium pine ενώ για σκίαση επιλέχθηκαν από τους μελετητές  Poles ευκαλύπτου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας αποδοτικός και εκλεπτυσμένος χώρος. Η πέργκολα του ξενώνα έχει 32 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια και επενδύθηκε και αυτή με ξυλεία premium pine. Οι ξύλινες λεπτομέρειες προσδίδουν μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς και αρμονίας με το περιβάλλον. Για τη σκίαση επιλέχθηκε αναρριχόμενη φύτευση.

Η ξυλεία Premium Pine έχει ένα ανοιχτό καστανό χρώμα. Είναι ένα ξύλο με καθαρά διακριτούς δακτυλίους. Έχει ίσια νερά και ομοιόμορφη υφή και είναι αρκετά βαρύ, με βάρος 590 kg/m³. Το ξύλο Premium Pine είναι μια καλαίσθητη και ποιοτική επιλογή για την κατασκευή πέργκολας, προσφέροντας φυσική ομορφιά, αντοχή και αξιοπιστία.

Οι δύο νέες πέργκολες στη Σκιάθο αποτελούν μια εντυπωσιακή προσθήκη. Με τον μεταλλικό σκελετό και την επένδυση από premium pine ξυλεία, αυτές οι πέργκολες συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την φυσική ομορφιά.

Αρχιτεκτονικό γραφείο: PauL NiiLeND & Associates

Κατάσταση: Ολοκληρωμένο, 2023