Νέα πέργκολα στην Άνδρο

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε την προμήθεια και τοποθέτηση πέργκολας στο νησί της Άνδρου. Η πέργκολα αυτή συνδυάζει την άψογη σχεδίαση με την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει καμπύλα δοκάρια Premium Pine, που προσδίδουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η πέργκολα έχει συνολική έκταση 78,50 τετραγωνικά μέτρα και διακρίνεται για τα καμπύλα στοιχεία, που προσφέρουν μια μοναδική αισθητική. Ένας ιδιαίτερος χαρακτηριστικός χώρος της πέργκολας αποτελείται από ένα κάθετο διαχωριστικό, κατασκευασμένο από ξυλεία ευκαλύπτου, προσφέροντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και λειτουργία στον χώρο.

Για την κατασκευή των καμπύλων δοκαρίων, η εταιρεία μας επέλεξε τη χρήση επικολλητού Premium Pine, ένα υλικό με εξαιρετική ανθεκτικότητα και φυσική ομορφιά.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της πέργκολας είναι οι κρυφοί σύνδεσμοι που χρησιμοποιήθηκαν για τις συνδέσεις των ξύλινων στοιχείων. Οι κρυφοί σύνδεσμοι προσφέρουν αόρατες συνδέσεις και ασφάλεια κατασκευής, αφού εξασφαλίζουν ότι οι συνδέσεις δεν θα επηρεαστούν από την υγρασία ή τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Όλοι οι κρυφοί σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται από την assiourasbros είναι εγκεκριμένοι κατά το πρότυπο ΕΤΑ-11/0295, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα και αξιοπιστία της κατασκευής.

Για σκίαση, επιλέχθηκαν κορμουδάκια ευκαλύπτου σε ρολό. Αυτά τα κορμουδάκια επιτρέπουν την ευέλικτη ρύθμιση της σκίασης ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Επιπλέον, ο Ευκάλυπτος είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του στο εξωτερικό περιβάλλον, καθιστώντας τον ιδανικό για τη χρήση σε πέργκολα.

Η νέα πέργκολα της Assiouras Bros στο νησί της Άνδρου συνδυάζει την αισθητική με την λειτουργικότητα, προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο ανάπαυσης και δραστηριοτήτων. Με την χρήση των καμπύλων δοκαρίων, των κρυφών συνδέσμων και των poles ευκαλύπτου, η πέργκολα αποτελεί μια ανθεκτική και μοναδική κατασκευή.