Συμμετέχουμε στην XENIA 2023

Συμμετέχουμε στην έκθεση XENIA 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η XENIA είναι μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στον τομέα της φιλοξενίας. Η παρουσία μας εκεί αποτελεί σημαντική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε ένα ευρύ κοινό.

Στην Assiouras Bros ειδικευόμαστε στον τομέα των ξύλινων εξωτερικών κατασκευών και επενδύσεων. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της φιλοξενίας. Η γκάμα μας περιλαμβάνει πέργκολες, deck, ξύλινες επενδύσεις κτηρίων, ξύλινες περσίδες, εσωτερικά δάπεδα parquet και πολλά άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή.

Xenia_2022_metropolitan_expo
Xenia_2022_assiourasbros_stand_2
Καινοτόμα υλικά – αποκλειστικές συνεργασίες

Στην Assiouras Bros, προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή. Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα της επιλογής από μια ποικιλία υλικών και λύσεων.

Ένα από τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι οι αποκλειστικές μας συνεργασίες με ευρωπαϊκές εταιρείες που κατασκευάζουν κρυφούς συνδέσμους, deck clips, βάσεις υπερυψωμένων δαπέδων και πολλά άλλα προηγμένα υλικά στον τομέα της κατασκευής. Αυτές οι συνεργασίες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τα πιο καινοτόμα και αξιόπιστα υλικά στους πελάτες μας.

Στην XENIA 2023, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και επαγγελματίες στον χώρο της φιλοξενίας. Θα είμαστε εκεί για να συζητήσουμε τις ανάγκες τους, να παρουσιάσουμε τις λύσεις μας και να εξηγήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε στη βελτίωση και την εξέλιξη των ξενοδοχείων και των χώρων φιλοξενίας.

Ελάτε στο περίπτερό μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μοναδικούς και εντυπωσιακούς χώρους φιλοξενίας. Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μοιραστούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

symmetehoume-stin-xenia-2023-participation-logo

Ελάτε να μας βρείτε στο Hall 2 | E34 για να συζητήσουμε περισσότερα και να σας εμπνεύσουμε για τα μελλοντικά έργα σας.

symmetehoume-stin-xenia-2023-participation-logo

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση στην ιστοσελίδα της XENIA 2023.