Οι πέργκολες αποτελούν ιδιαίτερες κατασκευές που εγκαθίστανται σε εξωτερικούς χώρους και χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν σκίαση ή και ως διαχωριστικά. Δίχως αμφιβολία, μια καλοφτιαγμένη πέργκολα αναβαθμίζει οποιοδήποτε κτίριο – είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία είτε για επαγγελματικό ακίνητο. Η πέργκολα διακοσμεί, οριοθετεί και προστατεύει το χώρο στον οποίο τοποθετείται.

Οι πέργκολες επίσης παρέχουν προστασία, καθώς φιλτράρουν τον εκτυφλωτικό ήλιο και κατά συνέπεια τη ζέστη, κατά τους θερινούς μήνες. Κατά τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, διατηρούν το τμήμα του κτιρίου που πρόσκειται κατά μία ή περισσότερες πλευρές ανέγγιχτο από τη βροχή και το χιόνι.

Εκτός αυτών, οι πέργκολες είναι ευρύτατα διαδεδομένες ως ανεξάρτητες κατασκευές στο χώρο του κήπου ή ακόμα και της πισίνας, καθώς εκτός από την προστασία που προσφέρουν, διατηρούν την ιδιωτικότητά σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα – ιδίως σε συνδυασμό με αναρριχητικά φυτά.

Η εταιρεία Assiouras Bros, με την αποδεδειγμένη εμπειρία της στο χώρο της πέργκολας και των ξύλινων κατασκευών από το 2005, και με πάρα πολλά έργα στο ενεργητικό της, είναι πάντοτε έτοιμη να σας προσφέρει τις προτάσεις της, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η πολυετής μας πορεία μας επιτρέπει να γνωρίζουμε υπεύθυνα ποια είναι τα ιδανικά υλικά για κάθε περίπτωση. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε καινοτόμες τεχνικές που θα προσφέρουν ασφάλεια απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή συντήρηση, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική οποιασδήποτε κατασκευής σε υψηλό επίπεδο. Εξάλλου, οι κρυφές συνδέσεις είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των ξύλινων κατασκευών μας!