Οι περσίδες σκίασης προέκυψαν ως η πιο δημιουργική και αποτελεσματική λύση σε ζητήματα που σχετίζονται με τον έλεγχο του φυσικού φωτισμού, καθώς και με τη διεκδίκηση της ιδιωτικότητάς μας. Καθώς έπρεπε να βρεθεί ένα ιδιαίτερο σύστημα σκίασης, ευέλικτο, αισθητικά συμβατό με το χώρο μας και, βέβαια, λειτουργικό, προέκυψαν μετά από έρευνες και δοκιμές οι περσίδες σκίασης. Το σύστημα αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σκιάζουμε επιλεκτικά συγκεκριμένο χώρο και για το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε. Επιπλέον, μας επιτρέπει να διαφυλάσσουμε την προσωπική μας ζωή, κρατώντας τη μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Οι περσίδες σκίασης είναι ιδανική λύση για σκίαση σε τμήματα του κτιρίου όπου η έκθεση στο φυσικό φως επιδρά αρνητικά είτε σε θέματα αύξησης της θερμοκρασίας είτε και σε άλλους τομείς.  Ιδίως  οι ξύλινες περσίδες αδιαμφισβήτητα προσφέρουν –εκτός από έλεγχο του φωτισμού– και μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική εμφάνιση, αναβαθμίζοντας έτσι την ιδιωτική μας κατοικία ή τον επαγγελματικό μας χώρο.

Η εταιρεία Assiouras Bros προσφέρει μια ποικιλία προτάσεων για περσίδες σκίασης, μετά από προσεκτική επιλογή τόσο της κατάλληλης ξυλείας όσο και του τρόπου επεξεργασίας της. Με αυτό τον τρόπο, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας, προσφέροντας λύσεις με μεγάλη λειτουργικότητα σε βάθος χρόνου. Έχοντας εγκαταστήσει περσίδες σκίασης σε μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και επαγγελματικών κτιρίων, από το 2005 έως και σήμερα, είμαστε σε θέση να υποστηρίζουμε εμφατικά τη χρήση του ξύλου και να το αναδεικνύουμε ως το πλέον κατάλληλο υλικό.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία καινοτόμων υλικών και τεχνικών, ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στο χώρο της σκίασης. Οι κινητές περσίδες σκίασης της εταιρείας Assiouras Bros είναι κατασκευασμένες με φυσική επιλεγμένη ξυλεία ή και συνθετικά υλικά και προσφέρουν ιδιαίτερη υφή και εικόνα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Επιπλέον, η κίνηση των περσίδων με περιστροφή, ολίσθηση ή αναδίπλωση, προσφέρει εντυπωσιακές και καλαίσθητες προτάσεις στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.