Πέργκολα σε ιδιωτική κατοικία στην Άνδρο

Πέργκολες

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την κατασκευή που αφορά σε πέργκολα σε ιδιωτική κατοικία στην Άνδρο. Για την κύρια ξυλεία επιλέχθηκε Laminated Premium Treated Pine για ξυλεία σκίασης, poles Ευκαλύπτου. Αυτό το εντυπωσιακό έργο αναδεικνύει την ανθεκτικότητα και την καλαισθησία της ξυλείας, παρέχοντας μια εξαιρετική λύση για τη σκίαση και τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων.

Το Laminated Premium Treated Pine είναι ένα ανθεκτικό, βιώσιμο και φυσικό υλικό που έχει εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και τη διάβρωση. Ο εμποτισμός με Τanalith-Ε ενισχύει την προστασία του ξύλου, αποτρέποντας την υγρασία, τις επιθέσεις των εντόμων και την διάβρωση από μικροοργανισμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξύλο που διατηρεί την φυσική του ομορφιά και ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου.

Τα Poles ευκαλύπτου (25-30 mm) προσφέρουν σκίαση με καλαισθησία, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις ακτινοβολίες του ήλιου. Κάθε ξύλο επιλέγεται με προσοχή για να διασφαλιστεί η αντοχή και η αισθητική της κατασκευής.

Το κάθετο διαχωριστικό τμήμα της πέργκολας κατασκευάστηκε επίσης από Poles ευκαλύπτου, προσφέροντας όχι μόνο αισθητική αλλά και ανθεκτικότητα.

Τα ειδικά μεταλλικά κρυφά στηρίγματα χρησιμοποιήθηκαν για τις συνδέσεις, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα της κατασκευής, ενώ παράλληλα διατηρούν τον καθαρό και κομψό σχεδιασμό της πέργκολας.

Κάθε στοιχείο αυτής της πέργκολας αναδεικνύει τον συνδυασμό της φύσης με την αρτιότητα της τεχνολογίας. Είναι ένα έργο που ξεχωρίζει και αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την καινοτομία.

Τοποθεσία: Άνδρος
Αρχιτέκτονες: Landscape architects: Greenways
Φωτογράφοι:
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο
PREVIOUS PROJECT