Πέργκολες σε κατοικία στη Νάξο

Πέργκολες

Πέργκολες με κρυφούς συνδέσμους

Το νησί της Νάξου, γνωστό για τα μαγευτικά του τοπία και την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά, αποτέλεσε το πλαίσιο για το τελευταίο έργο της assiourasbros, αναδεικνύοντας την τεχνογνωσία της εταιρείας μας στην κατασκευή εξαιρετικών λύσεων σκίασης. Με ακλόνητη δέσμευση στην ποιότητα και την αισθητική, η assiourasbros ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή επτά εντυπωσιακών περγκολών στο έργο του αρχιτεκτονικού γραφείου GFRA.

Ξυλεία από laminated Premium Pine και σκίαση από ελληνικό καλάμι: ένας αρμονικός συνδυασμός

Για το έργο στο νησί της Νάξου, επιλέχθηκε επικολλητή ξυλεία Premium Pine, γνωστή για την ανθεκτικότητα και τη φυσική ομορφιά της. Οι ζεστές αποχρώσεις της ξυλείας και τα διακριτικά νερά, συμπληρώνουν τέλεια το γαλήνιο περιβάλλον του νησιού, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για αυτό το έργο.


Για σκίαση, τοποθετήσαμε ελληνικό καλάμι. Αυτό το υλικό όχι μόνο προσθέτει μια αίσθηση αυθεντικότητας, αλλά δημιουργεί επίσης ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός και σκιάς, επιτρέποντας στους χρήστες να βιώσουν τη μαγευτική ατμόσφαιρα του νησιού της Νάξου σε ένα άνετο και κομψό περιβάλλον.

Κρυφές συνδέσεις και στηρίξεις: Συνδυασμός ασφάλειας και αισθητικής

Η ασφάλεια των κατασκευών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για αρτιότητα, χρησιμοποιήσαμε κρυφές συνδέσεις ξύλου και στηρίγματα για τις πέργκολες στο νησί της Νάξου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε καλαίσθητες συνδέσεις και απόλυτη ασφάλεια. Σε ένα κυκλαδίτικο νησί, με ισχυρούς ανέμους ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος για ξύλινων δοκών και κολονών.


Ανάδειξη της δεξιοτεχνίας και προσοχή στη λεπτομέρεια

Το έργο της Νάξου αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της assiourasbros στη δεξιοτεχνία και στη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας κατασκεύασαν κάθε πέργκολα προσεκτικά και έφεραν την τεχνογνωσία και το πάθος τους σε κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας. Από την ακριβή ξυλουργική εργασία μέχρι την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των υλικών, κάθε πτυχή του έργου αναδεικνύει τη δέσμευσή μας στην αρτιότητα.

Τοποθεσία: Νάξος
Αρχιτέκτονες: GFRA
Φωτογράφοι: Βουμβάκης Παναγιώτης
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο, 2022
PREVIOUS PROJECT