Πέργκολα σε ιδιωτική κατοικία στην Άνδρο

Πέργκολες

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την κατασκευή που αφορά σε πέργκολα σε ιδιωτική κατοικία στην Άνδρο. Για την κύρια ξυλεία επιλέχθηκε Laminated Premium Treated Pine και για ξυλεία σκίασης, poles Ευκαλύπτου. Η φυσική ομορφιά της ξυλείας ενισχύει το σχεδιασμό, δημιουργώντας έναν χώρο με εκλεπτυσμένη αισθητική. Τα καμπύλα τμήματα ξυλείας Premium Pine αποτελούν μοναδικό στοιχείο της πέργκολας.

Το Laminated Premium Treated Pine είναι ένα ανθεκτικό, βιώσιμο και φυσικό υλικό που έχει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τη διάβρωση. Ο εμποτισμός με Τanalith-Ε ενισχύει την προστασία του ξύλου, αποτρέποντας την υγρασία, τις επιθέσεις των εντόμων και την διάβρωση από μικροοργανισμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξύλο που διατηρεί την φυσική του ομορφιά και ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου.

Τα Poles ευκαλύπτου (25-30 mm) παρέχουν σκίαση, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Το κάθετο διαχωριστικό τμήμα στην πέργκολα σε ιδιωτική κατοικία στην Άνδρο κατασκευάστηκε επίσης από Poles ευκαλύπτου, προσφέροντας όχι μόνο αισθητική αλλά και ανθεκτικότητα.

Τα ειδικά μεταλλικά κρυφά στηρίγματα χρησιμοποιήθηκαν για τις συνδέσεις, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα της κατασκευής, ενώ παράλληλα διατηρούν τον καθαρό και κομψό σχεδιασμό της πέργκολας.

Κάθε στοιχείο της πέργκολας αποτελεί σημείο αναφοράς που αντιπροσωπεύει την επαγγελματική μας δέσμευση προς την υψηλή ποιότητα και την αισθητική.

Τοποθεσία: Άνδρος
Αρχιτέκτονες: Landscape architects: Greenways
Φωτογράφοι:
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT