ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

Χειρολαβή με έλασμα.
Διαμέτρου 49″.

Χειρολαβή σε σχήμα κρίκου ανακλινόμενο.
Διαστάσεων 39″ x 48″.

Χειρολαβή τετράγωνη.
Διαστάσεων 77″ x 58″.

ΒΙΔΕΣ

INOX 304

Βίδα από ανοξείδωτο χάλυβα, με υψηλή αντίσταση στη διάβρωση που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επιπροσθέτως, η βίδα INOX 304 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών όπως: μύτη αυτόματης διάτρησης, εγκοπή, φρέζα, ribs υποκεφαλής και μηχανικές αντιστάσεις μεγαλύτερες από του κοινού χάλυβα ίδιας κλάσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

INOX 316

Η χρωματιστή βίδα για ξύλο από ανθρακοχάλυβα είναι επενδυμένη με ανοξείδωτο χάλυβα Α4, γεγονός που την καθιστά ανθεκτική σε ιδιαίτερα βεβαρυμμένο περιβάλλον. Η INOX 316 διαθέτει αριστερόστροφο σπείρωμα υποκεφαλής, για τη βέλτιστη δυνατότητα έλξης της βίδας, ενώ το εμπρόσθιο τριγωνικό σπείρωμα εξυπηρετεί τη μέγιστη ικανότητα κοπής και διείσδυσης στο ξύλο. Η μικρή κωνική κεφαλή, η οποία τείνει όλο και περισσότερο να κρύβεται στο ξύλο με το πέρασμα του χρόνου, επιτρέπει ένα ανθεκτικό, ασφαλές και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ

Μεταλλικός συνδετήρας από ανοξείδωτο χάλυβα 304.

Με πάχος 1,5 mm και με νευρώσεις για αποτελεσματική συγκράτηση σε εντορμία στην πλαϊνή πλευρά των σανίδων, είναι ιδανικός για την τοποθέτηση δαπέδων εξωτερικού χώρου με κρυφή στήριξη