Η assiourasbros είναι μια εταιρεία αρχιτεκτονικών εφαρμογών ξυλείας, που δημιουργήθηκε το 2005 στην Αθήνα .

Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών στην αρχιτεκτονική δημιούργησαν νέα δεδομένα, αυξάνοντας τις ανάγκες για ευρύτερη χρήση της ξυλείας στον εξωτερικό χώρο. Με προσεκτική μελέτη και επιτυχημένες δοκιμές, η εταιρεία μας πρωτοστάτησε στις εξελίξεις επιλέγοντας την κατάλληλη ξυλεία για κάθε εφαρμογή, καθώς και τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές τεχνικές επεξεργασίας και τοποθέτησης.

Στην εταιρεία μας έχουμε αναπτύξει και ακολουθούμε μια πράσινη φιλοσοφία, με σκοπό τη διαφύλαξη των περιβαλλοντικών ισορροπιών και την προστασία της φύσης. Γι’ αυτόν το λόγο, συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που είναι πιστοποιημένοι, οι οποίοι μπορούν να μας παρέχουν ξυλεία προερχόμενη από πηγές αειφόρου διαχείρισης.

Προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τις επόμενες γενιές, συστήνουμε και εμπιστευόμαστε ανεπιφύλακτα το ξύλο ως την πλέον οικολογική λύση. Σε σχέση με το αλουμίνιο ή το PVC, των οποίων η παραγωγή απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες βλαβερών ουσιών όπως CO2 και υπερφθοράνθρακες (PFC), το ξύλο δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της πράσινης φιλοσοφίας μας, χρησιμοποιούμε το πρωτοποριακό υβριδικό υλικό Resysta, το οποίο παράγεται κατά 60% από φλοιό ρυζιού. Χάρη στον τρόπο κατασκευής και στις ιδιότητές του, το Resysta ανταποκρίνεται στις οικολογικές ανάγκες του σήμερα αλλά και του μέλλοντος, καθώς είναι φιλικό προς το περιβάλλον και παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη αντίσταση απέναντι στις καιρικές συνθήκες.Η ομάδα μας θα αναλάβει τη διεκπεραίωση του έργου σας με συνέπεια και αφοσίωση, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας. Οι προσπάθειες που καταβάλλουμε σε κάθε project είναι αδιάκοπες, με μοναδικό σκοπό να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα από πλευράς λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας.

Οι υπηρεσίες μας δεν στηρίζονται σε τακτικές marketing, αλλά στον ουσιαστικό στόχο της εταιρείας μας, από το ξεκίνημά της έως και σήμερα: να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα υψηλών απαιτήσεων, σε κάθε έργο που θα μας ανατεθεί.