Στην Assiouras Bros, ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας κατασκευών σκίασης και εξωτερικών ξύλινων δομικών στοιχείων. Με ισχυρή δέσμευση στην τεχνογνωσία, στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, έχουμε καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο, παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα και κατασκευές που ενισχύουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα των αρχιτεκτονικών χώρων.

Σχετικά με εμάς

Με μακρά εμπειρία στον κλάδο που μετράει 18 χρόνια, η Assiouras Bros έχει αποκτήσει μια διακεκριμένη φήμη για την ακλόνητη δέσμευσή της στην παροχή αρχιτεκτονικών λύσεων σκίασης και ξύλινων δομικών στοιχείων. Η ομάδα μας συνδυάζει την εξειδίκευση και τη τεχνογνωσία για να παρέχει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των τάσεων του κλάδου, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και βιώσιμες πρακτικές για τη δημιουργία μοναδικών λύσεων.

Βιωσιμότητα και καινοτομία

Στην assiourasbros, είμαστε αφοσιωμένοι στον τομέα της κατασκευής αρχιτεκτονικών δομών σκίασης και ξύλινων δομικών στοιχείων. Πιστεύουμε στην εγγενή ομορφιά και τη βιωσιμότητα του ξύλου ως υλικού. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε μόνο βιώσιμη και πιστοποιημένη ξυλεία στα έργα μας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας έχουν ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ παράλληλα προωθούμε υπεύθυνες πρακτικές διαχείρισης των δασών.

Τεχνογνωσία και υψηλή αισθητική

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια και την τελειότητα της κατασκευής σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Η ομάδα μας τηρεί αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι οι κατασκευές σκίασης και τα ξύλινα δομικά στοιχεία μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα δομικής αρτιότητας. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους προϊόντων χάρη στα οποία επιτυγχάνουμε κρυφές και καλαίσθητες συνδέσεις στις κατασκευές μας.

επένδυση όψεων κατοικίας με Κέδρο, western Red Cedar cladding
Εξαιρετική αντοχή στο χρόνο

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την τεχνογνωσία σημαίνει ότι τα έργα μας από το 2005 βρίσκονται ακόμη και σήμερα σε άριστη κατάσταση. Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα υλικά και εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλίσουμε ότι οι κατασκευές σκίασης και τα ξύλινα δομικά στοιχεία μας αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, διατηρώντας την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους για πολλά χρόνια.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με αρχιτέκτονες, διακοσμητές και πελάτες για να υλοποιήσουν τα οράματά τους.

γραμμικός φωτισμός σε teak επένδυση δοκού