Αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης PRE-70

Συστήματα σκίασης
Vertical system
ELECTRIC OR MANUAL CONTROL SYSTEM

Σχεδιασμένο για να αναβαθμίζει την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου, το αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης PRE-70 προσφέρει έναν άψογο συνδυασμό αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης. Το σύστημα σκίασης PRE-70 είναι ιδανική επιλογή, κυρίως όταν ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ορίζει μεγάλες όψεις υαλοπετασμάτων. Ως επακόλουθο οι όψεις του κτηρίου μπορούν να έχουν μια ομοιογενή μορφή. Πέραν όμως του υφολογικού, Το PRE-70 προσφέρει ιδωτικότητα και προστασία από τον ήλιο. Τα πλαίσια μπορούν να διπλωθούν μεταξύ τους σε γωνία 90° κάθετα στην πρόσοψη, είτε χειροκίνητα είτε με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό. Οι σχεδιαστικές επιλογές είναι πάρα πολλές.

PRE-70

Το αναδιπλούμενο σύστημα σκίασης PRE-70 είναι ιδανική επιλογή για έναν σχεδιασμό με πολύ μικρούς αρμούς για πλήρως ομοιογενής όψεις κτηρίου. Αυτοματοποιημένο, με οριζόντια κίνηση.

Χαρακτηριστικά
  • Προφίλ πλαισίου πίσω από το πλαίσιο πλήρωσης, με κάθετη ή οριζόντια ταινία συγκράτησης.
  • Όταν είναι κλειστό, η τεχνολογία κίνησης και οι οδηγοί μένουν κρυμμένοι πίσω από το εξωτερικό πλαίσιο πλήρωσης.
  • Είναι δυνατή η συνεχής επένδυση της πρόσοψης όχι μόνο στο επάνω αλλά και στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα είναι μια ομοιογενής εμφάνιση πρόσοψης.
  • Πλήρωση με ξυλεία της επιλογής σας.
  • Πλήρως αυτοματοποιημένο.
Ral της επιλογής σας

Μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα folding με χρώματα RAL : Στο επίκεντρο της δέσμευσής μας είναι να παρέχουμε μια πλήρως εξατομικευμένη λύση σκίασης. Συνεπώς έχετε την ελευθερία επιλογής του ιδανικού χρώματος RAL το οποίο είναι σε πλήρη αρμονία με τα μεταλλικά σας πλαίσια.

color_sample
Ξυλεία κατάλληλη για αναδιπλούμενο σύστημα PRE-70