Δυτικός Κόκκινος Κέδρος

Timber Expertise
pergola
fassade
shading systems

Ο Δυτικός Κόκκινος Κέδρος είναι ένα εξαιρετικό ξύλο που γνωστό για τη μοναδική φυσική ομορφιά του και την αξιοσημείωτη σταθερότητά του. Με τη χαρακτηριστική του υφή, τις ζεστές αποχρώσεις και το σαγηνευτικό του άρωμα, ο Δυτικός Κόκκινος Κέδρος ξεχωρίζει ως ένα πραγματικά ξεχωριστό ξύλο. Γνωρίζατε ότι ο μεγαλύτερος κέδρος στον κόσμο, είναι στο Εθνικό Πάρκο Olympic στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, με ύψος 22 μέτρα, περιφέρεια 55 μέτρα και ηλικία που ξεπερνά τα 2.000 χρόνια;

Απαράμιλλες προδιαγραφές

Ενώ ο Κέδρος είναι σχετικά μαλακό ξύλο, η σταθερότητα των διαστάσεων του είναι αξιοσημείωτη. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της χαμηλής πυκνότητάς του και στον ελάχιστο παράγοντα συρρίκνωσης. Επιπλέον έχει εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ένα από τα λίγα ξύλα που διατηρούν τη σταθερότητά τους μακροπρόθεσμα, εξασφαλίζοντας την αντοχή των έργων σας.

λεπτομέρεια επένδυσης θύρας με ξυλεία Κέδρου
επιτοίχια κατασκευή από shingles Κέδρου, Western Red Cedar
Απεριόριστες εφαρμογές

Αυτό το εξαιρετικό ξύλο βρίσκει πολυάριθμες εξωτερικές εφαρμογές, όπως εξωτερική επένδυση, δοκάρια τοίχων, οροφές, και έπιπλα εξωτερικού χώρου. Σε εσωτερικούς χώρους, προσδίδει τη φυσική του γοητεία σε σάουνες, έπιπλα και καθημερινά αντικείμενα, ενισχύοντας με άνεση την εσωτερική διακόσμηση.

Ευέλικτες μορφές

Η Assiouras Bros. προσφέρει τον Δυτικό Κόκκινο Κέδρο σε μια ποικιλία μορφών για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επιλέξτε από μασίφ ξυλεία, επιλογές με επικολλητή ξυλεία ή shingles. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε τη διαχρονική κομψότητα και τις εξαιρετικές ιδιότητες του Western Red Cedar στα έργα σας με ευκολία.

assiourasbros showroom showcase, vertical folding shading panel and vertical eucalyptus poles

Στην assiourasbros κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας και της αρτιότητας. Γι’ αυτό προμηθευόμαστε Κέδρο μόνο από τους κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε ένα προϊόν που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Εφαρμογές

Πέργκολες

Στα πιο απαιτητικά έργα, όπου η αισθητική και η υψηλή αντοχή είναι αδιαπραγμάτευτες αξία, ο Δυτικός Κόκκινος Κέδρος βρίσκει εφαρμογή σε πέργκολες που διαρκούν στο χρόνο. Η πέργκολα Κέδρου έχει ιδιαίτερη ανθεκτικότητα και υπέροχη όψη.

Επενδύσεις

Ανθεκτικότητα και ελκυστική όψη. Αν αυτά είναι αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις για το έργο σας, τότε ο Κέδρος αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Οι ξύλινες επενδύσεις Κέδρου διαρκούν στο χρόνο όσο λίγα ξύλα. Επιπλέον οι μοναδικές του αποχρώσεις δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Σκίαση

Οι περσίδες Κέδρου έχουν εξαιρετική αντοχή στις περιβαλλοντικές συνθήκες και πολύ καλή σταθερότητα. Αυτό καθιστά το μοναδικό αυτό ξύλο κορυφαία επιλογή για συστήματα σκίασης.

Ειδικές κατασκευές

Η μοναδική υφή των shingles Κέδρου και οι ζεστές, φυσικές τους αποχρώσεις προσδίδουν σε κάθε κατασκευή εντυπωσιακή εμφάνιση. Παράλληλα το υπέροχο αυτό ξύλο έχει εξαιρετική συμπεριφορά στην υγρασία και πολύ καλή αντοχή, χαρακτηριστικά που εγγυόνται ότι το έργο σας θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.