Κορμοί Ευκαλύπτου

Σκίαση

Οι κορμοί ευκαλύπτου είναι 100% φυσικό προϊόν ξυλείας, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Βρίσκουν πολλές εφαρμογές, σε πέργκολες, περιφράξεις και ειδικές κατασκευές, για σκίαση ή και ανεμοπροστασία. Είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους μετά από επεξεργασία εμποτισμού, χάρη στην οποία γίνονται ιδιαίτερα ανθεκτικά σε συνθήκες εξωτερικού χώρου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επεξεργασία προστασίας διασφαλίζει επίσης ότι τα sticks δεν θα σαπίσουν και δε θα υποστούν φθορά από ξυλοφάγα έντομα. Στη φυσική τους μορφή (χωρίς επεξεργασία εμποτισμού) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς χώρους, όπου είναι προστατευμένα από τις καιρικές συνθήκες.

eucalyptus poles κορμοί ευκαλύπτου
pergola epikollitis elatis me skiasi apo kormoys eykalyptoy

Η ιδιαίτερη εμφάνισή τους αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο έχουν τοποθετήσει τα poles ψηλά στις προτιμήσεις αρχιτεκτόνων, διακοσμητών αλλά και ιδιωτών. Το ελαφρώς ακανόνιστο σχήμα της γραμμικής ξυλείας ενισχύει τη φυσικότητά της. Το ίδιο συμβαίνει και με το χρωματισμό της. Κάθε κορμός έχει διαφορετικό τόνο, έτσι ο συνδυασμός τους παραμένει φυσικός.

Η φυσική τους εμφάνιση (ελαφρώς ανομοιόμορφος σχηματισμός και διακύμανση αποχρώσεων) τα καθιστά ιδιαίτερα κομψά. Οι κορμοί ευκαλύπτου αποτελούν μια πολύ κομψή και ανθεκτική επιλογή, είτε βαμμένοι είτε στη φυσική τους μορφή. Διατίθενται σε ταμάχια και σε ρολά. Τα ρολά ευκαλύπτου μπορούν να τοποθετηθούν πιο εύκολα και ταχύτερα.

Διαθέσιμες διαστάσεις:

Τεμάχια – Μήκος: 3,00 Μ | 3,60 Μ | 4,50 Μ

Διάμετρος: 20 – 45 ΜΜ

Ρολά Ευκαλύπτου – Πλάτος: 2,40 Μ | 3,00 Μ | 3,60 Μ

Μήκος ρολού: 2,00 Μ

Πλέξη: Ανοξείδωτο σύρμα