Κορμοί σκίασης Ευκαλύπτου

Σκίαση

Οι κορμοί σκίασης Ευκαλύπτου είναι μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Τα δέντρα ευκαλύπτου είναι γρήγορης ανάπτυξης και είναι ανανεώσιμα. Γι’αυτό τον λόγο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους. Οι κορμοί ευκαλύπτου είναι ανθεκτικοί στα έντομα και τη φθορά, χάρη στην επεξεργασία εμποτισμού. Έχουν ελάχιστη ανάγκη για συντήρηση και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, είναι ισχυροί και ανθεκτικοί, καθιστώντας τους ιδανικούς για μια ποικιλία έργων σε εξωτερικούς χώρους.

eucalyptus poles κορμοί ευκαλύπτου
Ευελιξία

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης κορμών ευκαλύπτου είναι η ευελιξία τους. Είναι ιδανικοί για μια ποικιλία έργων, από πέργκολες και περιφράξεις μέχρι διαχωριστικά και επενδύσεις τοίχων. Είναι επίσης κατάλληλα για δομική χρήση ή ως διακοσμητικά στοιχεία, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα μήκη και διατομές, ώστε να βρείτε την κατάλληλη ξυλεία για το έργο σας. 

Εμφάνιση

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της χρήσης κορμών ευκαλύπτου είναι η φυσική τους ομορφιά. Οι κορμοί σκίασης ευκαλύπτου έχουν μια ζεστή, φυσική εμφάνιση που μπορεί να αναβαθμίζει αισθητικά κάθε χώρο. Επιπλέον, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με βαφή στο χρώμα της επιλογής σας. Ωστόσο και στη φυσική τους μορφή αναδεικνύουν τα μοναδικά μοτίβα των νερών τους. Επιπλέον, ακόμη και στο ίδιο ρολό ή στην ίδια παρτίδα τεμαχίων δε θα βρείτε ούτε ένα πανομοιότυπο ξύλο. Κάθε ένα διαφέρει ελαφρώς τόσο στην απόχρωση όσο και στο σχήμα του!

πέργκολα στη Μύκονο με επικολλητή ξυλεία Ελάτης και σκίαση με gum poles
pergola epikollitis elatis me skiasi apo kormoys eykalyptoy

Η ιδιαίτερη εμφάνισή τους αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο έχουν τοποθετήσει τα poles ψηλά στις προτιμήσεις αρχιτεκτόνων, διακοσμητών αλλά και ιδιωτών. Συγκεκριμένα, το ελαφρώς ακανόνιστο σχήμα της γραμμικής ξυλείας ενισχύει τη φυσικότητά της. Το ίδιο συμβαίνει και με το χρωματισμό της. Κάθε κορμός έχει διαφορετικό τόνο, έτσι ο συνδυασμός τους παραμένει φυσικός.

Η φυσική τους εμφάνιση (ελαφρώς ανομοιόμορφος σχηματισμός και διακύμανση αποχρώσεων) τα καθιστά ιδιαίτερα κομψά. Οι κορμοί ευκαλύπτου αποτελούν μια πολύ κομψή και ανθεκτική επιλογή, είτε βαμμένοι είτε στη φυσική τους μορφή. Είναι διαθέσιμα σε τεμάχια και σε ρολά.

Διαθέσιμες διαστάσεις:

Τεμάχια – Μήκος: 3,00 Μ | 3,60 Μ | 4,50 Μ

Διάμετρος: 20 – 45 ΜΜ

Περισσότερες διαστάσεις διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.

Ρολά Ευκαλύπτου – Πλάτος: 2,40 Μ | 3,00 Μ | 3,60 Μ

Μήκος ρολού: 2,00 Μ

Πλέξη: Ανοξείδωτο σύρμα