Υβριδικό υλικό Resysta

Εξωτερικά δάπεδα
decking
facade
fence

Το υβριδικό υλικό Resysta είναι η πλησιέστερη απομίμηση ξύλου. Δεν κατασκευάζεται από κομμάτια ξύλου, όπως τα WPC, είναι 100% ανθεκτικό σε υγρασία, σε σκισίματα, καθώς και σε οποιαδήποτε φθορά από έντομα ή και μύκητες. Επίσης, δεν επηρεάζεται από το θαλασσινό ή το χλωριούχο νερό. Η σύσταση του Resysta δεν μεταβάλλεται, ενώ η φυσική όψη του το καθιστά αρκετά δημοφιλές για χρήση σε οικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Το συγκεκριμένο υλικό ξεχωρίζει για τη φιλικότητά του προς τον χρήστη. Τα δάπεδα Resysta είναι ιδανικά για χρήση γύρω από πισίνες με αυξημένη ολισθηρότητα.

Γιατί ξεχωρίζει το Resysta

Eίναι ένα υλικό που προσφέρει την ομορφιά και την εικόνα του ξύλου, αλλά δεν έχει τις ανάγκες συντήρησης του πραγματικού ξύλου. Πρόκειται για το πλέον οικολογικό υλικό, που θέτει νέο παρονομαστή στη διαχείριση των φυσικών πόρων. Πέρα από τη φυσική όψη που διαθέτει, είναι εφικτή η επεξεργασία με μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών σε τεχνητή παλαίωση ή σε διάφορες αποχρώσεις ξύλου, ή ακόμα και σε πιο ζωηρούς χρωματισμούς! Με επεξεργασία επάλειψης μεμβράνης στην επιθυμητή απόχρωση, αυξάνεται η διάρκεια ζωής της επιλεγμένης απόχρωσης και το υλικό καθίσταται πιο εύκολο στον καθαρισμό του από λάδι ή άλλους επίμονους λεκέδες.

Το υβριδικό υλικό Resysta μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές. Η πέργκολα με Resysta είναι ανθεκτική στο χρόνο και δε χρειάζεται τη συντήρηση που απαιτεί το φυσικό ξύλο. Μια επένδυση με Resysta μπορεί να είναι ελκυστική στην όψη και παράλληλα να έχει ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Ιδιότητες

Το Resysta είναι ένα πρωτοποριακό υλικό κατασκευασμένο από πολυμερή και φλοιό ρυζιού. Σε αντίθεση με το φυσικό ξύλο, δεν γκριζάρει, δεν υφίσταται ρωγμές, σήψη ή θραύση. Ο συνδυασμός αυτών των ιδιοτήτων το καθιστά ένα υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο, τη βροχή, το χιόνι, τον πάγο, το αλμυρό νερό και το χλώριο. Το System 1 είναι ιδανικό για εμπορικά έργα. Το έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα interlocking επιτρέπει την εύκολη εγκατάστασή του. Η βέλτιστη αποστράγγιση του νερού εξασφαλίζεται εάν τοποθετηθεί οριζόντια. Για πρόσθετη αποτελεσματικότητα, συνιστούμε την κλιμάκωση των αρθρώσεων. Τα προφίλ στο System 2 μπορούν να συνδεθούν εύκολα σε μια υποκείμενη κατασκευή με τη βοήθεια γάντζων τοίχου. Τα προφίλ στο System 3 διατίθενται σε δύο εκδόσεις: με ίσια ή κεκλιμένα άκρα. Η προσάρτηση στην υποκείμενη κατασκευή μπορεί να είναι ορατή ή αόρατη, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο.

Τι προσφέρει στο έργο σας

Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Διαστασιακά σταθερό

Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία

Προσαρμοσμένη σχεδίαση

Μόνιμα χρωματισμένο

Χωρίς λείανση ή απολέπιση της επιφάνειας

Διαθέσιμη κατηγορία πυροπροστασίας B1

Δεν υφίσταται ρωγμές

Κλάση ανθεκτικότητας 1 σε επιθέσεις μυκήτων

Εύκολη εγκατάσταση

Ανακυκλώσιμο

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται με Γραπτή Εγγύηση 15 Ετών.