Σύνδεσμος ξύλου IdeFix IF/IFD

Κρυφοί σύνδεσμοι
pergola

Ο σύνδεσμος IdeFix IF/IFD της γερμανικής εταιρείας SIHGA είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό προϊόν στερέωσης ξύλου, που αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του IdeFix® IF/IFD
  • Υψηλή Αντοχή: Αυτό το προϊόν μεταφέρει εξαιρετικά υψηλές τάσεις εφελκυσμού και διάτμησης (εγκάρσια δύναμη) ακόμη και σε ξύλο των επιφανειών κοπής, φθάνοντας μέχρι και 101,6 kN ανά σημείο στερέωσης.
  • Συνδέσεις Βαρέων Φορτίων: Παρέχει αξιόπιστες συνδέσεις για βαρέα φορτία που απαιτούν ελάχιστο χώρο και μικρές αξονικές και ακτινικές αποστάσεις.
  • Τρισδιάστατη Στήριξη Φορτίων: Η γεωμετρία του επιτρέπει τρισδιάστατη στήριξη φορτίων και σύνδεση με βίδες 45°, καθιστώντας το ιδανικό για κανονικές και γωνιακές συνδέσεις.
  • Αόρατη Εγκατάσταση: Εγκαθίσταται αόρατα, προσφέροντας έναν τέλειο εικαστικό χαρακτήρα και υψηλή προστασία από τη φωτιά.
  • Εύκολη Εγκατάσταση: Η εγκατάσταση είναι απλή – απλώς εισάγετε το “IdeFix® IF” σε μία οπή διαμέτρου και βάθους 30, 40 ή 50 χιλιοστών.
  • Πολλαπλές Εφαρμογές: Το “IdeFix® IF” μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντιες, κατακόρυφες, γωνιακές συνδέσεις, καθώς και σε πολλαπλές συνδέσεις σε μονή ή πολλαπλή σειρά.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του “IdeFix® IF” είναι η δυνατότητα επανασύσφιξης μετά την εγκατάσταση μέσω ενός εσωτερικού μετρικού σπειρώματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την στερέωση όποτε το χρειάζεστε, κάνοντας το ιδανικό για εποχικές ή προσωρινές κατασκευές.

Η SIHGA προσφέρει επίσης το προϊόν IdeFix® IFD” για ακόμη υψηλότερες τάσεις εφελκυσμού με διπλό αριθμό βιδών. Για διάτρηση με το χέρι, συνιστούμε το IdeFix® Drill Gauge IBL με τρυπάνι. Ανοίγετε πάντα διαμπερείς οπές για τις βίδες με σπείρωμα από την πλευρά του IdeFix®. Η Sihga προσφέρει και τον οδηγό Bohrschablone IBS για τις διανοίξεις των οπών.

Ο σύνδεσμος ξύλου IdeFix IF/IFD και τα συναφή προϊόντα της SIHGA αποτελούν την ιδανική λύση ακόμα και για τις δυσκολότερες συνδέσεις στο ξύλο. Το “IdeFix® IF” αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τις απαιτητικές ανάγκες στερέωσης ξύλου, αφού αποτρέπει την περιστροφή του μόλις περάσει στο ξύλο και προσφέρει ευκολία στην εγκατάσταση και τη δυνατότητα επανασύσφιξης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το “IdeFix® IF” σίγουρα ανοίγει νέους ορίζοντες στον κόσμο της στερέωσης ξύλου και των ξύλινων κατασκευών.

Το “IdeFix® IF” και τα συναφή προϊόντα αποτελούν την απόλυτη λύση για στερέωση ξύλου, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, και προσφέρουν την ασφάλεια και την αντοχή που χρειάζεστε.

Πιστοποιήσεις

Οι σύνδεσμοι IdeFix® IF έχουν τεχνική πιστοποίηση και έγκριση από το Ινστιτούτο Δόμησης και Τεχνολογίας. Η εταιρεία Sihga κατασκευάζει αυτούς τους συνδέσμους στη Αυστρία.

Έντυπα