Βάσεις δαπέδων
Lunar

Bάσεις δαπέδων
ANTISHOCK HEAD
ALL IN 1 SYSTEM
LATERAL ADJUSTMENT
TOP ADJUSTMENT
3 ITEMS FOR A GREAT RANGE OF HEIGHTS
SELF-LEVELLING HEAD
TILE AND DECKING

Η Βάσεις δαπέδων Lunar είναι η νέα σειρά εξαιρετικά ευέλικτων στηριγμάτων. Καλύπτει ύψη από 40 έως 420 mm, με μόνο 3 προϊόντα.


Η καινοτόμος τετράγωνη βάση της επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου κατά τη φάση της εγκατάστασης. Αυτό γιατί καταλαμβάνει την ίδια επιφάνεια με ένα στρογγυλό στήριγμα. Έτσι εξαλείφει το πρόβλημα της κοπής της βάσης κατά μήκος των τοίχων.

Η σειρά LUNAR SUPPORT συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς Pedestal Line:

  • Παρέχει διπλή ρύθμιση (από πάνω και πλευρικά).
  • σταθερή κεφαλή μετατρέψιμη σε αυτοεπιπεδούμενη χάρη σε δακτύλιο ισορροπίας.
  • προεκτάσεις 20 mm και 80 mm για εύκολη τοποθέτηση και αποτελεσματική αποθήκευση
  • σύστημα EasyOn για μέγιστη συμβατότητα με διαφορετικές επιφάνειες.
Tile & Decking

Χάρη στο σύστημα EasyOn, η σειρά LUNAR SUPPORT είναι συμβατή με μία μόνο κεφαλή σε διάφορες επιφάνειες δαπέδου:

  • κεραμικά πλακίδια έως πέτρινες πλάκες
  • και deck πάνω σε δοκίδες Impertek

Για τις βάσεις δαπέδων Lunar υπάρχει ειδική κεφαλή για την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων που δεν είναι συμβατά με τις δοκούς Impertek. Το deck LUNAR SUPPORT είναι ρυθμιζόμενο μόνο πλευρικά. Επιπλέον έχει μια σταθερή κεφαλή που μπορεί να μετατραπεί σε αυτοεπιπεδούμενο χάρη σε έναν δακτύλιο ισορροπίας (balance ring). Αυτή η έκδοση καλύπτει ύψη από 40 έως 420 mm, χάρη στην προσθήκη επεκτάσεων (*extensions) 20 και 80 mm. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 3 extensions σε κάθε βάση.

Μπορείτε να τοποθετήσετε δοκίδες 40 mm μεταξύ των δύο γλωττίδων της κεφαλής χωρίς την ανάγκη στερέωσης.

Αν επιλέξετε δοκίδες πλάτους 40 έως 80 mm μπορείτε να τις στερεώσετε πλευρικά στην κεφαλή με τη χρήση βιδών στις υποδοχές των γλωττίδων.

Balance Ring

Το Balance Ring προσαρτάται στην κεφαλή. Έτσι επιτρέπει τη μετατροπή του στηρίγματος από σταθερό σε αυτοεπιπεδούμενο. Επιτρέπει την αυτόματη διόρθωση της κλίσης έως 5%.

Extensions

PSL20 EXTENSION: Επέκταση 20 mm για τη μείωση του αριθμού των αντικειμένων στο εργοτάξιο. Μόλις κουμπώσει, η προέκταση θα έχει σταθερό και σταθερό αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 3 extensions.

PSL80 EXTENSION: Επέκταση 80 mm που επιτρέπει στο στήριγμα να φτάσει σε μέγιστο ύψος 420 mm. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 3 extensions.

Perimeter side clip kit

Χωρίς να κοπεί η τετράγωνη βάση, τα νέα περιμετρικά clips κουμπώνουν τέλεια στο στήριγμα. Με αυτό τον τρόπο η τοποθέτηση γίνεται πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Ρύθμιση από πάνω

Το POCKET KEY είναι το κλειδί για τη ρύθμιση των στηριγμάτων από πάνω. Διευκολύνει την τοποθέτηση πλακιδίων μειώνοντας τους χρόνους ρύθμισης. Χάρη στο POCKET KEY, η ρύθμιση του επιπέδου μπορεί να εκτελεστεί τέλεια ακόμη και όταν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του δαπέδου.

Πλευρική ρύθμιση

Η πλευρική ρύθμιση επιτρέπει τη ρύθμιση του στηρίγματος ακόμη και όταν δεν είναι δυνατή η χρήση του POCKET KEY. Χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα, είναι δυνατή η ρύθμιση της εγκατάστασης του στηρίγματος χιλιοστό προς χιλιοστό. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την πλευρική ρύθμιση σε περίπτωση τοποθέτησης deck πάνω σε δοκούς ή όταν το στήριγμα είναι στο κέντρο του πλακιδίου.

⌀ 120
⌀ 178
SL201
40-60 mm
SL202
60-100 mm
SL202
100-180 mm
PSL80
EXTENSION
PSL80
180-260 mm
PSL80
260-340 mm
PSL80
340-420 mm