Βάσεις στήριξης κολώνας

Κρυφοί σύνδεσμοι

Οι βάσεις στήριξης κολώνας της εταιρείας assiourasbros σας προσφέρουν πιστοποιημένη αντοχή και εγγυημένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια σε πληθώρα έργων, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Την ποιότητά τους εγγυάται η γερμανική εταιρεία Pitzl. Είναι κατάλληλες τόσο για αστικά έργα όσο και για παραθαλάσσια.

Οι βάσεις στήριξης κολώνας είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν τέλεια προστασία του ξύλου. Έτσι διασφαλίζεται ότι η σύνδεση είναι ανθεκτική και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού εξασφαλίζει τη βέλτιστη αδιάβροχη προστασία.

βάσεις στήριξης κολώνας
βάσεις στήριξης κολώνας

Ο δακτύλιος στεγανοποίησης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Φαίνεται ιδιαίτερα κομψός και ταυτόχρονα αποκρύβει επιμελώς την τεχνικά τέλεια προσαρμογή του ύψους του, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όταν η βάση στήριξης έχει ήδη τοποθετηθεί. Ένας ολοκληρωμένος δακτύλιος ολίσθησης για διανομή της πίεσης επιτρέπει την ομαλή προσαρμογή του ύψους, ακόμα και κάτω από πολλή πίεση.

Ο διπλός όρθιος σωλήνας της βάσης συγκρατεί δυνάμεις συμπίεσης πάνω από το μέσο όρο. Ταυτόχρονα, αποτρέπει το πρόωρο λύγισμα που μπορεί να προκληθεί σε μια συνηθισμένη βάση στήριξης με βιδωτές ράβδους. Η ενοποιημένη βάση διασφαλίζει τη βέλτιστη μετάδοση της δύναμης εφελκυσμού. Η αναρρόφηση του δυνατού ανέμου και η έλλειψη πίεσης είναι συχνά υποτιμημένες δυνάμεις, που ασκούν τη μεγαλύτερη επίδραση στις γωνίες και στις άκρες με τη μορφή στροβιλισμού. Δυνάμεις όπως αυτές μπορούν να απορροφηθούν από τη βάση στήριξης, σε συνδυασμό με την επαγγελματική σύνδεση μεταξύ της υποστήριξης και της οριζόντιας τεγίδας.

βάσεις στήριξης κολώνας

1.Turn the fasteninganticlockwise up to stop

2.Press fastening down

3.Press fastenning further anticlockwise

Πιστοποιημένη ασφάλεια

Η εταιρεία μας κατασκευάζει έργα μόνο με τη χρήση πιστοποιημένων κρυφών συνδέσμων της γερμανικής εταιρείας Pitzl. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιοτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα που παράγουμε. Όλες οι βάσεις της assiourasbros πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, είναι δοκιμασμένες είναι εγκεκριμένες κατά ΕΤΑ-10/0473.

βάσεις στήριξης κολώνας

Σχετικά προϊόντα

Κρυφοί σύνδεσμοι