Βάσεις στήριξης κολώνας Pitzl

Κρυφοί σύνδεσμοι

Οι βάσεις στήριξης κολώνας Pitzl σας προσφέρουν πιστοποιημένη αντοχή και εγγυημένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας τους χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια σε πληθώρα έργων, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Οι σύνδεσμοι είναι 100% γερμανικής κατασκευή από την εταιρεία Pitzl. Είναι κατάλληλες τόσο για αστικά έργα όσο και για παραθαλάσσια.

Ο σχεδιασμός των βάσεων στήριξης κολώνας Pitzl όχι μόνο προσφέρει τέλεια προστασία του ξύλου, αλλά διασφαλίζει ότι η σύνδεση είναι ανθεκτική και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού εξασφαλίζει τη βέλτιστη αδιάβροχη προστασία.

βάσεις στήριξης κολώνας
βάσεις στήριξης κολώνας

Το υλικό του δακτυλίου στεγανοποίησης είναι ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Ακόμη έχει κομψή εμφάνιση και ταυτόχρονα αποκρύβει επιμελώς την τεχνικά τέλεια προσαρμογή του ύψους του. Το ύψος μπορεί να αλλάζει ακόμη και όταν έχουμε τοποθετήσει τη βάση στήριξης κολώνας. Τέλος, ένας ολοκληρωμένος δακτύλιος ολίσθησης για διανομή της πίεσης επιτρέπει την ομαλή προσαρμογή του ύψους, ακόμα και κάτω από πολλή πίεση.

Ο διπλός κύλινδρος της βάσης συγκρατεί δυνάμεις συμπίεσης πάνω από το μέσο όρο. Επιπρόσθετα αποτρέπει το πρόωρο λύγισμα, γεγονός που μπορεί να συμβεί σε μια συνηθισμένη βάση στήριξης με βιδωτές ράβδους. Η ενοποιημένη βάση διασφαλίζει τη βέλτιστη μετάδοση της δύναμης εφελκυσμού. Είναι αξιοσημείωτο ότι η αναρρόφηση του δυνατού ανέμου και η έλλειψη πίεσης είναι συχνά δυνάμεις που συχνά δεν τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν, και οι οποίες ασκούν τη μεγαλύτερη επίδραση στις γωνίες και στις άκρες με τη μορφή στροβιλισμού. Η βάση κολώνας απορροφά δυνάμεις όπως αυτές και παρέχει επαγγελματική σύνδεση μεταξύ της υποστήριξης και της οριζόντιας τεγίδας.

βάσεις στήριξης κολώνας

1.Turn the fasteninganticlockwise up to stop

2.Press fastening down

3.Press fastenning further anticlockwise

Πιστοποιημένη ασφάλεια

Η εταιρεία μας κατασκευάζει έργα μόνο με τη χρήση πιστοποιημένων κρυφών συνδέσμων της γερμανικής εταιρείας Pitzl. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιοτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλεόν οι βάσεις στήριξης κολώνας Pitzl της assiourasbros πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και φέρουν την πιστοποίηση ΕΤΑ-10/0473.

βάσεις στήριξης κολώνας

Σχετικά προϊόντα

Κρυφοί σύνδεσμοι