Πέργκολες με κορμούς Ευκαλύπτου στη Μύκονο

Πέργκολες

Ολοκληρώσαμε το έργο με τις πέργκολες από κορμούς ευκαλύπτου στη Μύκονο με επιτυχία. Η ομάδα μας τοποθέτησε τις πέργκολες σε 6 μέρες, με δεδομένο πως πραγματοποιήσαμε μεγάλο μέρος της εργασίας στο ξυλουργείο μας, όπου προετοιμάσαμε τμήματα της κατασκευής.

Συνολικά, δημιουργήσαμε 5 πέργκολες από κορμούς ευκαλύπτου στη Μύκονο. Τόσο η βασική ξυλεία, όσο και η ξυλεία σκίασης, υποβλήθηκε σε επεξεργασία με εμποτισμό tanalith-e για εξωτερική χρήση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αντοχή της στον πέραση του χρόνου.

Οι κορμοί ευκαλύπτου, με την ανθεκτικότητά και την φυσική ομορφιά τους, αποτελούν ιδανική επιλογή για ξυλεία πέργκολας. Προσφέρουν μια μοναδική και φυσική ομορφιά σε κάθε χώρο. Με τη φυσική τους εμφάνιση δημιουργούν έναν μοναδικά αυθεντικό χώρο. Το φυσικό τους χρώμα, σε απόχρωση ανοιχτού καστανό-καφέ, είναι σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Οι κορμοί συνήθως παρουσιάζουν μικρές αραιές ρωγμές και ρόζους. Κάθε κορμός ευκαλύπτου είναι μοναδικός, ακριβώς όπως τα σχέδια και τα χρώματα που προσφέρει η φύση. Αυτή η εξαιρετική μοναδικότητα προσδίδει στον εξωτερικό χώρο μια ξεχωριστή αίσθηση προσωπικότητας.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτού του έργου ήταν η τοποθέτηση ξύλινων δοκών, των οποίων το συνολικό μήκος έφθασε τα 12 μέτρα. Οι κορμοί έχουν στρογγυλή διατομή με ακανόνιστη δομή. Αυτό χρειάζεται ειδικό χειρισμό για την ακριβή τοποθέτηση και την απόλυτη ακρίβεια κατά τη σύνδεση. Παρά την πρόκληση αυτή, ολοκληρώσαμε όλες τις συνδέσεις με ειδικά στηρίγματα, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια.

Η προσεκτική δουλειά μας και η χρήση φυσικών κορμών ευκαλύπτου, σε συνεργασία με το γραφείο Bobotis + Bobotis architects, οδήγησαν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ενσαρκώνει την αφοσίωσή μας στην αρτιότητα και την επίτευξη εντυπωσιακών αποτελεσμάτων σε κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε.

Τοποθεσία: Μύκονος
Αρχιτέκτονες: Bobotis + Bobotis architects
Φωτογράφοι:
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT