Κρυφοί σύνδεσμοι

Κρυφοί σύνδεσμοι

Οι κρυφοί σύνδεσμοι μας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουμε λειτουργικά και αισθητικά ένα άρτιο αποτέλεσμα σε κατασκευές όπως οι πέργκολες. Τους χρησιμοποιούμε σε συνδέσεις ξύλινων δοκών μεταξύ τους, μεταξύ ξύλου και χάλυβα, και μεταξύ ξύλου και μπετόν. Η γερμανική εταιρεία Pitzl κατασκευάζει αποκλειστικά στη Γερμανία συνδέσμους με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Με τα κρυφά συστήματα στερέωσης επιτυγχάνουμε καλαίσθητες συνδέσεις. Τα αντιαισθητικά εξαρτημάτων στήριξης – όπως δοκοθήκες, βίδες και πρόκες, πλέον δεν είναι ορατά. Επιπλέον τα οφέλη από τη χρήση των κρυφών συνδέσμων, δεν είναι μόνο αισθητικά. Η διάβρωσή των συνδέσεων από την υγρασία ή από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες είναι πλέον αδύνατη.

Plug in connector system

Βέλτιστες αποστάσεις στα άκρα και μεταβλητό μήκος βιδών εξασφαλίζουν ακρίβεια εφαρμογής για κάθε ομάδα ξύλων. Eίναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο αλουμίνιο. Αποτελούνται από 2 πλάκες με οπές για βίδωμα. Οι δύο πλάκες προσχωρούν η μία στην άλλη “συρταρωτά”.

Wood to concrete/steel connectors

Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση κύριων και δευτερευόντων δοκών σε σκυρόδεμα. Ένα περαιτέρω κριτήριο κριτήριο της ποιότητας της συγκεκριμένης σειράς συνδέσμων είναι η ανοδίοση. Εκτός από λειτουργικό, το σύστημα αποκτά και μία πολύ καλή εμφάνιση.

Double connectors

Διπλοί σύνδεσμοι βαρέως τύπου για σύνδεση ξύλινης δοκού με ξύλινη δοκό. Κατασκευασμένες από κράματα αλουμινίου, εγκεκριμένες κατά ΕΤΑ – 15/0178

1) Εντορμία στην κύρια δοκό

2-3) Βίδωμα των πλακών στις δοκούς

4-5) Ένωση των δοκών

6-7) Κάλυψη της εντορμίας

8) Τελικό αποτέλεσμα. Κρυφή σύνδεση

LOAD CAPACITY 2,2 TO 615kN

SIDE VIEW

TOP VIEW

Step connectors

Ανοξείδωτοι σύνδεσμοι για κατασκευή ξύλινης σκάλας με κομψό σχεδιασμό και υψηλή αντοχή φορτίου. Με τους SVP συνδέσμους η τοποθέτηση των σκαλοπατιών γίνεται γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.

connectors for staircase
Wall connectors

Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι είναι ιδανικοί για σύνδεση προκατασκευασμένων ξύλινων πάνελ. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, μείωση του κόστους κατασκευής, είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα τους.

Post – purlin connectors

Η ιδανική λύση για συνδέσεις ξύλων με μεικτούς τύπους φορτίων. Οι SPP σύνδεσμοι εξασφαλίζουν σταθερές και αξιόπιστες συνδέσεις.

post-purlin connectors

Χάριν στους κρυφούς συνδέσμους προσφέρουμε στην κατασκευή μας το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας παράλληλα μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπροσθέτως, έχουμε τη δυνατότητα προκατασκευής μέρους ή και ολόκληρης της κατασκευής. Σαν αποτέλεσμα επιτυγχάνουμε τον λιγότερο δυνατό χρόνο κατασκευής στο χώρο του εργοταξίου.

Πιστοποιημένη

ασφάλεια

Η εταιρεία μας κατασκευάζει έργα μόνο με τη χρήση πιστοποιημένων κρυφών συνδέσμων της εταιρείας Pitzl. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιοτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα που παράγουμε. Όλοι οι κρυφοί σύνδεσμοι της assiourasbros είναι εγκεκριμένοι κατά ΕΤΑ-11/0295.

βάσεις στήριξης κολώνας
Συμπεριφορά στη φωτιά – δοκιμές TUM (Technical University of Munich)

Η ασφάλεια της κατασκευής απέναντι στη φωτιά γίνεται ολοένα και περισσότερο σημαντική ιδιαίτερα στα ξύλινα δομικά στοιχεία. Οι κρυφοί σύνδεσμοι HVP που εμπορεύεται η εταιρεία μας έχουν περάσει από διεξοδικούς ελέγχους και δοκιμές σε σχέση με τη συμπεριφορά των συνδέσμων στη φωτιά.

Σχετικά προϊόντα

Βάσεις στήριξης κολώνας