Κρυφοί σύνδεσμοι Pitzl

Κρυφοί σύνδεσμοι

Οι κρυφοί σύνδεσμοι Pitzl μας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουμε λειτουργικά και αισθητικά ένα άρτιο αποτέλεσμα σε κατασκευές όπως οι πέργκολες. Τους χρησιμοποιούμε σε συνδέσεις ξύλινων δοκών μεταξύ τους, μεταξύ ξύλου και χάλυβα, και μεταξύ ξύλου και σκυροδέματος. Η γερμανική εταιρεία Pitzl κατασκευάζει αποκλειστικά στη Γερμανία συνδέσμους με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Με τα κρυφά συστήματα στερέωσης επιτυγχάνουμε καλαίσθητες συνδέσεις. Τα αντιαισθητικά εξαρτημάτων στήριξης – όπως δοκοθήκες, βίδες και πρόκες, πλέον δεν είναι ορατά. Επιπλέον τα οφέλη από τη χρήση των κρυφών συνδέσμων, δεν είναι μόνο αισθητικά. Η διάβρωσή των συνδέσεων από την υγρασία ή από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες είναι πλέον αδύνατη.

Plug in connector system

Οι βέλτιστες αποστάσεις στα άκρα και το μεταβλητό μήκος των βιδών εξασφαλίζουν ακρίβεια εφαρμογής για κάθε ομάδα ξύλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό κατασκευής είναι το ανοξείδωτο αλουμίνιο. Οι σύνδεσμοι αποτελούνται από 2 πλάκες με οπές για βίδωμα. Οι δύο πλάκες προσχωρούν η μία στην άλλη “συρταρωτά”.

Wood to concrete/steel connectors

Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση κύριων και δευτερευόντων δοκών σε σκυρόδεμα ή ατσάλι. Ένα περαιτέρω κριτήριο κριτήριο της ποιότητας της συγκεκριμένης σειράς συνδέσμων είναι η ανοδίοση. Τελικά, εκτός από το άρτιο λειτουργικά αποτέλεσμα η κατασκευή αποκτά και μια αναβαθμισμένη αισθητικά όψη.

Double connectors

Διπλοί σύνδεσμοι βαρέως τύπου για σύνδεση ξύλινης δοκού με ξύλινη δοκό. Κατασκευασμένες από κράματα αλουμινίου, εγκεκριμένες κατά ΕΤΑ – 15/0178

1) Εντορμία στην κύρια δοκό

2-3) Βίδωμα των πλακών στις δοκούς

4-5) Ένωση των δοκών

6-7) Κάλυψη της εντορμίας

8) Τελικό αποτέλεσμα. Κρυφή σύνδεση

LOAD CAPACITY 2,2 TO 615kN

SIDE VIEW

TOP VIEW

Step connectors

Ανοξείδωτοι σύνδεσμοι για κατασκευή ξύλινης σκάλας με κομψό σχεδιασμό και υψηλή αντοχή φορτίου. Με τους SVP συνδέσμους η τοποθέτηση των σκαλοπατιών γίνεται γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.

connectors for staircase
Wall connectors

Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι είναι ιδανικοί για σύνδεση προκατασκευασμένων ξύλινων πάνελ. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, μείωση του κόστους κατασκευής, είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα τους.

Post – purlin connectors

Η ιδανική λύση για συνδέσεις ξύλων με μεικτούς τύπους φορτίων. Οι SPP σύνδεσμοι εξασφαλίζουν σταθερές και αξιόπιστες συνδέσεις.

post-purlin connectors

Χάριν στους κρυφούς συνδέσμους προσφέρουμε στην κατασκευή μας το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας παράλληλα μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπροσθέτως, έχουμε τη δυνατότητα προκατασκευής μέρους ή και ολόκληρης της κατασκευής. Σαν αποτέλεσμα, επιτυγχάνουμε τον λιγότερο δυνατό χρόνο κατασκευής στο χώρο του εργοταξίου.

Πιστοποιημένη

ασφάλεια

Η εταιρεία μας κατασκευάζει έργα μόνο με τη χρήση πιστοποιημένων κρυφών συνδέσμων της εταιρείας Pitzl. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιοτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα που κατασκευάζουμε. Όλοι οι κρυφοί σύνδεσμοι της assiourasbros είναι εγκεκριμένοι κατά ΕΤΑ-11/0295.

βάσεις στήριξης κολώνας
Συμπεριφορά στη φωτιά – δοκιμές TUM (Technical University of Munich)

Αξίζει να σημειωθεί η ασφάλεια της κατασκευής απέναντι στη φωτιά πολύ σημαντική ιδιαίτερα στα ξύλινα δομικά στοιχεία. Συνεπώς οι κρυφοί σύνδεσμοι Pitzl HVP που παρέχει η εταιρεία μας έχουν περάσει από διεξοδικούς ελέγχους και δοκιμές σε σχέση με τη συμπεριφορά των συνδέσμων στη φωτιά.

Σχετικά προϊόντα

Βάσεις στήριξης κολώνας