Πέργκολες σε κατοικία στη Νάξο

Πέργκολες

Πέργκολες με κρυφούς συνδέσμους


Η εταιρεία μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε το έργο πέργκολες σε κατοικία στη Νάξο. Το νησί της Νάξου, πανέμορφο για τα τοπία του και την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά, αποτέλεσε το εμπνευσμένο περιβάλλον για το πιο πρόσφατο έργο της Assiourasbros. Η assiourasbros, αποτυπώνοντας την τεχνογνωσία της, ανέδειξε εξαιρετικές λύσεις σκίασης σε αυτό το ιδιαίτερο έργο. Με αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα και την αισθητική, ολοκληρώσαμε με επιτυχία την κατασκευή επτά εντυπωσιακών περγκολών σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο GFRA.

Για τις πέργκολες σε κατοικία στη Νάξο, επιλέχθηκε επικολλητή ξυλεία Premium Pine, γνωστή για την ανθεκτικότητα και τη φυσική ομορφιά της. Οι ζεστές αποχρώσεις της ξυλείας και τα διακριτικά νερά, ενσωματώνονται τέλεια το περιβάλλον, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για αυτό το έργο.


Για σκίαση, επιλέχθηκαν Poles Ευκαλύπτου. Αυτό το υλικό όχι μόνο αναβαθμίζει αισθητικά το συνολικό αποτέλεσμα, αλλά έχει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον δημιουργεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι φωτός και σκιάς.

Η ασφάλεια των κατασκευών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για αρτιότητα, χρησιμοποιήσαμε κρυφούς συνδέσμους ξύλου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε καλαίσθητες συνδέσεις και απόλυτη ασφάλεια. Σε ένα κυκλαδίτικο νησί, με ισχυρούς ανέμους οι κρυφοί πιστοποιημένοι σύνδεσμοι είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος για στήριξη/σύνδεση ξύλινων δοκών και υποστηλωμάτων.

Από την ακριβή τοποθέτηση μέχρι την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των υλικών, κάθε πτυχή του έργου αναδεικνύει τη δέσμευσή μας στην αρτιότητα. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα της κατασκευής και την ακρίβεια σε κάθε λεπτομέρεια.

Τοποθεσία: Νάξος
Αρχιτέκτονες: GFRA
Φωτογράφοι: Βουμβάκης Παναγιώτης
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο, 2022
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT