Ξύλινα δάπεδα εσωτερικών χώρων

Αντιπροσωπεύουμε κορυφαίους οίκους παραγωγής δαπέδων από τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία. Τα ξύλινα δάπεδα εσωτερικών χώρων (parquet) της εταιρείας μας είναι φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν περάσει από δοκιμές και ελέγχους και φέρουν όλες τις ενδεδειγμένες πιστοποιήσεις.

Ταυτόχρονα το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την τοποθέτηση του δαπέδου, με επαγγελματισμό και συνέπεια, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και τις προδιαγραφές. Στόχος μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στα λειτουργικά αλλά και αισθητικά σας κριτήρια.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τρεις σειρές εσωτερικών δαπέδων κατάλληλα για εσωτερική χρήση κατάλληλα τόσο για οικιστικά ακίνητα όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Ξύλινα δάπεδα εξωτερικών χώρων

Τα ξύλινα δάπεδα εξωτερικών χώρων (deck) είναι μια προσθήκη που αναβαθμίζει τον εξωτερικό χώρο οποιουδήποτε κτιρίου! Είναι εξαιρετικά όμορφο στην όψη, μοναδικής λειτουργικότητας, καθώς η αντοχή του στις υψηλές θερμοκρασίες μας εξασφαλίζει ακόμα και κατά τους θερινούς μήνες, τη δυνατότητα να το περπατήσουμε με γυμνά πόδια. Βαρύνουσας σημασίας αποτελεί τόσο η επιλογή της κατάλληλης ξυλείας για το deck, όσο και ο τρόπος τοποθέτησής της.

Η εταιρεία assiourasbros προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για deck, σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική σας. Παράλληλα φροντίζουμε η κάθε επιλογή να συνάδει με τη διασφάλιση της αντοχής και της μακροζωίας της κατασκευής, αλλά και της απόλυτης ασφάλειας.

Στόχος μας; Να αγαπήσετε το ξύλινο δάπεδο deck όσο και εμείς!

Πέργκολες

Η εταιρεία assiourasbros, με την αποδεδειγμένη εμπειρία της στο χώρο της πέργκολας και των ξύλινων κατασκευών από το 2005, και με πάρα πολλά έργα στο ενεργητικό της, είναι πάντοτε έτοιμη να σας προσφέρει τις προτάσεις της, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η πολυετής πορεία μας επιτρέπει να γνωρίζουμε υπεύθυνα ποια είναι τα ιδανικά υλικά για κάθε περίπτωση. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε καινοτόμες τεχνικές που θα προσφέρουν ασφάλεια απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή συντήρησης, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική οποιασδήποτε κατασκευής σε υψηλό επίπεδο.

Συστήματα σκίασης

Η εταιρεία assiourasbros προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καινοτόμων υλικών και τεχνικών, ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στο χώρο της σκίασης.

Καλύπτουν την ανάγκη για ηλιοπροστασία και ιδιωτικότητα ενώ αποτελούν ένα πολύ ισχυρό διακοσμητικό στοιχείο των όψεων.

Οι κινητές περσίδες σκίασης της εταιρείας assiourasbros συνδυάζουν ιδιαίτερη αισθητική και λειτουργικότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Επιπλέον, η κίνηση των περσίδων με περιστροφή, ολίσθηση ή αναδίπλωση, προσφέρει εντυπωσιακές και καλαίσθητες προτάσεις στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Ξύλινες Επενδύσεις

Η εταιρεία μας, με πολλά αποπερατωμένα έργα στο ενεργητικό της, αποδεικνύει την εμπειρία της στο χώρο της ξύλινης επένδυσης ήδη από το 2005, έχοντας στη διάθεσή της μια ποικιλία επιλεγμένων άριστων υλικών και δοκιμασμένων τρόπων κατασκευής.

Το ανήσυχο μας πνεύμα, μας ώθησε σε μια διαρκή αναζήτηση του καλύτερου και του αρτιότερου τρόπου εφαρμογής του ξύλου. Το αποτέλεσμα ήταν να τελειοποιήσουμε σταδιακά την κατασκευή των κρυφών στηρίξεων στα έργα μας, οι οποίες ξεχωρίζουν για το επίπεδο της αισθητικής τους χωρίς να υστερούν καθόλου σε ασφάλεια.

Ειδικές κατασκευές

Πιστή στις αξίες της, η εταιρεία assiourasbros επιδιώκει πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να αισθάνεστε το κάθε έργο ξεχωριστό και προσωπικό. Κουπαστές, εξωτερικά έπιπλα και επενδύσεις είναι μερικές μόνο από τις δημιουργίες που έχουμε κατασκευάσει με πάθος για τους πελάτες μας.

Κάποιες φορές, βέβαια, οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας μάς οδήγησαν σε δημιουργίες πέραν των συμβατικών κατασκευών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πάντως, ότι το μέγεθος του κάθε έργου δεν έχει σημασία. Αρκετές φορές, το πιο μικρό και φαινομενικά απλό είναι αυτό το οποίο απαιτεί πολλή μελέτη για το σχεδιασμό και την κατασκευή του, ώστε να είναι και να δείχνει μοναδικό.