Συρόμενο σύστημα σκίασης
S-50

Συστήματα σκίασης
symmetrical movement
telescopic movement
electric or manual control system

Το συρόμενο σύστημα σκίασης S-50 αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη προστασία των κτηρίων από την ηλιακή ακτινοβολία και τον αέρα ενώ ταυτόχρονα παρέχει ιδωτικότητα. Ταυτόχρονα παρέχει στους αρχιτέκτονες τη δυνατότητα να σχεδιάζουν όψεις κτηρίων χωρίς σχεδόν κανέναν περιορισμό.

Ιδωτικότητα και ηλιοπροστασία
σε ένα σύστημα

Το S-50 συνδυάζει τη γερμανική ποιότητα κατασκευής των μεταλλικών οδηγών-πλαισίων και των μηχανισμών, καθώς  και την ευελιξία σχεδιασμού, που παρέχει η εταιρεία μας, μέσω της μεγάλης γκάμας ξυλείας που παρέχουμε. Το συρόμενο σύστημα σκίασης S-50 ενσωματώνει άψογα τα στοιχεία ενός μοντέρνου σχεδιασμού και τις νέες τεχνολογίες. Πρώτη φορά το design η ασφάλεια και η ευελιξία συνυπάρχουν στο ίδιο σύστημα. Επιπλέον, όλα τα μέρη του συστήματος κατασκευάζονται για εξωτερική χρήση, ανθεκτικά στη διάβρωση και έχουν υποβληθεί σε δοκιμές αντοχής και ποιότητας. Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές που σας παρέχουν τα συρόμενα συστήματα σκίασης.

περσίδες με ξυλεία κέδρου
Εξατομικευμένη ηλιοπροστασία

Θέλετε να σχεδιάσετε τα σκίαστρά σας μεμονωμένα; Πρέπει τα συρόμενα σκίαστρά σας να προσαρμόζονται πλήρως στην κεντρική ιδέα του σχεδιασμού σας; Πρέπει να ενταχθούν στη ήδη διαμορφωμένη πρόσοψη του κτηρίου σας; Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων RAL, NCS, DB και ειδικών χρωμάτων, το επίπεδο γυαλάδας και τη δομή της επιφάνειας των συρόμενων προφίλ αλουμινίου και επωφεληθείτε από τη χρωματική αυθεντικότητα και τη μεγάλη αντοχή. Επιλέξτε το ξύλο που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας σύμφωνα με την φυσική του απόχρωση, και τα νερά του. Η ξυλεία που θα σας προτείνουμε θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Παρέχουμε αμέτρητες σχεδιαστικές επιλογές για κάθε έργο, οποιασδήποτε κλίμακας.

Ανώτερη τεχνολογία
για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική

Τα συρόμενα σκίαστρα λειτουργούν ως αρχιτεκτονικά στοιχεία, τα οποία καθορίζουν την ιδωτικότητα και την ηλιοπροστασία στην πρόσοψη, ενώ ταυτόχρονα ελέγχουν το φως της ημέρας. Επιπλέον, είναι πλήρως λειτουργικά σε συνθήκες ανέμου. Παρέχουν ευελιξία στο χειρισμό κίνησης, ο οποίος μπορεί να είναι χειροκίνητος ή ηλεκτρικός, πατώντας ένα κουμπί ή ασύρματο πομπό. Παρέχουμε εκλεπτυσμένα συναρμολογούμενα προφίλ και τεχνολογία για κάθε τύπο σύνδεσης. Τα εξαρτήματα (δρομείς, stoppers και κάτω οδηγοί) είναι υψηλής ποιότητας για αθόρυβες, ομαλές κινήσεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ανάλογα με τις σχεδιαστικές και κατασκευαστικές σας απαιτήσεις μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συστήματα μονόφυλλων, διπλών ή πολλαπλών φύλλων (συμμετρικά ή ασύμμετρα).

Διπλό φύλλο – Συμμετρικό άνοιγμα
Διπλό φύλλο – Τηλεσκοπικό άνοιγμα
Διπλό φύλλο - Συμμετρικό άνοιγμα
Διπλό φύλλο - Τηλεσκοπικό άνοιγμα
Ξυλεία κατάλληλη για συρόμενο σύστημα S-50